Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "batory" <b...@p...onet.pl>
Znaleziono: 109 wiadomości





Re: wekowanie bigosu

2004-02-12 16:55:07 | batory inne posty tego autora

> > - bobrze umyć i wyparzyć słoiki > - mocno zagrzać bigos (musi być bardzo gorący przy > nakładaniu do słoika) > - zapakować bigos do słoika (na gorąco!!!!) > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zupy

2004-02-16 15:30:15 | batory inne posty tego autora

> > "Zabrania się zabraniać" > ;-))) > Qwax > Zabrania się zabraniać zabraniania Pozdrówka - Agnieszka -- Wysłano z serwisu OnetNiusy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kapuśniak

2004-02-25 10:01:48 | batory inne posty tego autora

> > Użytkownik "Ti`Ana" <yennefer12*antyspam*@go2.pl> napisał w wiadomości > news:1vqc607vx9buf$.dlg@czarodziejka.net... > > > A na wędzonych? Bo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kolacja

2004-02-17 19:45:18 | batory inne posty tego autora

> > slatka z kurczakiem curry posypana prazonym slonecznikiem, do tego > podgrzana w piekarniku begietka lub ciabata ? > > wiku > > Iii jasne! Jak cholera ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: może to wyda się śmieszne

2004-02-21 10:45:23 | batory13 inne posty tego autora

> Może to wyda się Wam śmieszne, ale potrzebuję przepis na surówkę z > białej kapusty. > Kiedyś taką jadłam ale sama nie wiem jak ją doprawić. > > Dzięki > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wyższa szkoła gastronomiczna ?

2004-02-25 10:31:17 | batory inne posty tego autora

> > Naprawdę uważasz, że można studiować gotowanie, tak jak się studiuje > sztuki piękne? > > Władysław > Moim zdaniem sztuka kulinarna to też sztuka. I ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kapuśniak

2004-02-25 14:07:34 | batory inne posty tego autora

> > ==== > Ogólnie, to wędzonka w zupie nie powinna dominować, a jedynie dać smak. > Zawsze traktuję je z ostrożnością, jako dodatek. Podstawą jest surowe mięso. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak długo gotujecie jajka na miękkko?

2004-02-28 19:49:53 | batory inne posty tego autora

> Witam, > > mam pytanie: jak długo i w jakich warunkach gotujecie jajko, by wyszło na > miękko? > > dzięki, > > jajecznica > Tak długo aż zmiękną. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: panele podłogowe

2004-02-29 11:03:19 | batory inne posty tego autora

> > Co się bardziej opłaca, wymieniać wykładzinę co kilka lat, czy położyć > dobry korek na co najmniej 20? Aha, zapomniałam jeszcze napisać, korek > który moi ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Udany pasztet

2004-03-02 15:20:26 | batory inne posty tego autora

> Hej może ktoś mi poda przepis na pasztet (obojetnie z czego) aby wreszcie mi > sie udał. Do tej pory stosowałem przepisy z książek i albo mi wychodzi za > twardy i suchy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 7 . [ 8 ] . 9 ... 11