Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Konrad Brywczyński <b...@w...pdi.net>
Znaleziono: 1053 wiadomości





Re: szyncle wlowe ?

2002-03-03 17:24:21 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@t...com.pl> napisał w wiadomości news:1f8h9qw.12nj8yi1nwjpswN%wlos@tele.com.pl ... > Sznycle to kotlety wieprzowe lub cielece, nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: szyncle wlowe ?

2002-03-04 08:53:17 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Użytkownik "Magdalena Bassett" <M...@w...net> napisał w wiadomości news:3C82D436.3E069BF3@west.net... > A czy Mama ma na imie Kunegunda? Bynajmniej. :-) Maryna. -- ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: szyncle wlowe ?

2002-03-04 20:50:19 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Użytkownik "Kasia L." <l...@p...onet.pl> napisał w wiadomości news:a60lsh$30i$2@news.tpi.pl... > Pisze sie brasciole. Chyba braciola? -- K o n ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: krótka historia słodkiego skondensowanego mleka

2002-03-08 15:46:00 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Użytkownik "Piotr Jerzy Piotrowski" <8...@p...onet.pl> napisał w wiadomości news:Xns91CB9EE9CC569PJP@213.180.128.20... > Ale zrob z dzisiejszego piwa polewke piwna ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: krótka historia słodkiego skondensowanego mleka

2002-03-08 15:59:49 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Użytkownik "Evva" <e...@p...pl> napisał w wiadomości news:a6amei$nvd$1@mail.insert.com.pl... > Pamiętam, że mając jakieś dziesięć lat dostawałam od dziadka na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: tiramisu

2002-03-20 09:19:52 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Użytkownik "Magda S" <b...@p...onet.pl> napisał w wiadomości news:a79hgm$l4d$1@news.onet.pl... > Witam > robilam wielokrotnie tiramisu i z mascarpone, i z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zurawina

2002-03-20 11:58:04 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Użytkownik <k...@p...onet.pl> napisał w wiadomości news:0738.00004aba.3c987066@newsgate.onet.pl. .. > Szukam i szukam i nie moge znalezc watku. gdziesmy z Joasią ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Rama creme bonjour - dłuższe i OT

2002-03-22 09:57:06 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Użytkownik "waldemar z domu" <w...@t...de> napisał w wiadomości news:a7dgcl$3sr$07$1@news.t-online.com... > > Wcale mnie to nie cieszy. W ramach tej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sos tatarski

2002-03-27 17:56:10 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Użytkownik "Wkn" <w...@w...pl> napisał w wiadomości news:a7ss4i$ecv$1@news.tpi.pl... > myślisz? ale zwykłe, surowe, gotowane, marynowane??? jakaś podpowiedź > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: schab cielęcy - co zrobić

2002-03-27 18:21:53 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Użytkownik "Ewa" <e...@w...pl> napisał w wiadomości news:pvmo8.4959$OH5.59922@news.chello.at... > Dostałam schab cielęcy A schab to nie jest przypadkiem ze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 50 ... 90 ... 103 . [ 104 ] . 105 . 106