« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-03-19 22:58:12
Temat: Re: tiramisuA ja mam taki program do odzyskiwania plików ;)
Pozdrowienia KurCzaCzeK
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-03-19 22:59:44
Temat: tiramisuDostalam spolszczony przepis na tiramisu ale wydaje sie byc w porzadku...
paczke biszkoptow waniliowych nasaczyc w roztworze kawy (bron Boze nie
rozpuszczalnej) i amaretto w stosunku 4/1. Na to do blachy wlozyc smietane
kremowke, ubita na gesta piane :) Posypac kawa i czekolada i mniam do kawy
:))
proste ale doooobre :)
A moze Wy znacie jakis inny przepis?
Pozdrawiam
Kasia Sobkowiak
--
... Katarzyna Sobkowiak ... ... k.sobkowiak(@)atelier.pl ...
... Wirtualny Gdańsk ... http://www.wirtualny.gdansk.pl/ ...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-03-19 23:55:23
Temat: Re: tiramisuUżytkownik "Kasia Sobkowiak" <k...@a...thx-za-spam.pl> napisał w
wiadomości news:a78ei6$3ib$1@news.tpi.pl...
> A moze Wy znacie jakis inny przepis?
Bez mascarpone? Chyba ktoś za bardzo się postarał spolszczyć.
--
Konrad J. Brywczyński
"Nie tylko rozmiar sie liczy! Każda dziewczyna ci to powie."
Ł. Jakubowski
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-03-20 07:19:42
Temat: Re: tiramisu
Użytkownik Konrad Brywczyński <b...@w...pdi.net> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:a...@K...Brywczynski...
> Bez mascarpone? Chyba ktoś za bardzo się postarał spolszczyć.
>
> --
> Konrad J. Brywczyński
>
No wlasnie! Ktos tu probuje wpuscic ludzi w maliny! Baz mascarpone ani rusz
(inna sprawa, ze po mascarpone wszelkie "rusz", zwlaszcza 4litery trudno
przychodzi)
Agata Solon, naturalna
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-03-20 08:28:50
Temat: Odp: tiramisuWitam
robilam wielokrotnie tiramisu i z mascarpone, i z serkiem Toska Figura zami
ast mascarpone. Szczerze? Nie widzę żadnej różnicy, poza kosztami :-).
Pozdrawiam,
Magda
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-03-20 09:19:52
Temat: Re: tiramisuUżytkownik "Magda S" <b...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:a79hgm$l4d$1@news.onet.pl...
> Witam
> robilam wielokrotnie tiramisu i z mascarpone, i z serkiem Toska Figura zami
> ast mascarpone. Szczerze? Nie widzę żadnej różnicy, poza kosztami :-).
Tę dyskusję też jużtu mieliśmy. Ale przyznasz, że jednak użyłaś serka, a nie
ubitej śmietany, prawda? Ten przepis to po prostu bita śmietana z biszkoptami
a nie żadne tiramisu. Nawet udawane.
--
K o n r a d J . B r y w c z y ń s k i
private velvet animal oldsmobile mind
i'm sitting in the fireplace burning up my
t i m e
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-03-20 09:35:05
Temat: Re: tiramisu"Magda S" <bkaras(at)pro.onet.pl> napisał
> robilam wielokrotnie tiramisu i z mascarpone, i z serkiem Toska Figura
zami
> ast mascarpone. Szczerze? Nie widzę żadnej różnicy, poza kosztami :-).
wiecej szczegolow prosze z tym serkiem, jakos doprawialas czy polozylas
po prostu?
Pozdrawiam
Kasia Sobkowiak
--
... Katarzyna Sobkowiak ... ... k.sobkowiak(@)atelier.pl ...
... Wirtualny Gdańsk ... http://www.wirtualny.gdansk.pl/ ...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-03-20 10:49:07
Temat: Odp: tiramisu
Użytkownik Kasia Sobkowiak <k...@a...thx-za-spam.pl> w wiadomości
do grup dyskusyjnych napisał:a79k26$1mf$...@n...tpi.pl...
> wiecej szczegolow prosze z tym serkiem, jakos doprawialas czy polozyla
s
> po prostu?
>
Mieszam go z żółtkami i cukrem pudrem, na koniec delikatnie łączę z ubitą pi
aną z białek.
Pozdrawiam,
Magda
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-03-20 19:23:06
Temat: Re: tiramisu
> A moze Wy znacie jakis inny przepis?
>
a moze ktoś podał by przepis na prawdziwe tiramisu z mascarpone?
pozdrawiam i czekam na przepis :)))
e.k.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |