Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: krys <k...@p...onet.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Wątróbki z dorsza.

2011-06-28 10:39:20 | krys inne posty tego autora

Ikselka wrote: > Dnia Thu, 16 Jun 2011 23:39:58 +0200, Ikselka napisał(a): > >> Przepis dostałam (telefonicznie) od współtowarzysza wyprawy MŚK. Panowie >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kiszenie a kwaszenie

2011-07-27 10:14:26 | krys inne posty tego autora

yapann wrote: Czy można kisić w szkle? > - czy też rozwydrzone bakterie melkowe łaskawe są tylko w kamionce? No pewnie, że można - a niby jak się robi kiszone ogórki?;-). Ja ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: I jeszcze - kapusta - jak zrobić na zimę? (słoiki)

2011-08-02 11:46:44 | krys inne posty tego autora

Yarael Poof wrote: > Podzieli się ktoś jakimś sprawdzonym przepisem "małoskalowym"? Bierzesz 10 kg kapusty, 20 dkg soli niejodowanej, przesypujesz poszatkowaną kapustę ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: I jeszcze - kapusta - jak zrobić na zimę? (słoiki)

2011-08-02 17:25:57 | krys inne posty tego autora

Stokrotka wrote: > Nie rub tego. To nie ma sensu. > Kapusta w małym słoiku kisi się szybko i szybko ją należy zjeść. Bzdury gadasz. Dwa tygodnie temu zjadłam ostatni słoik ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: filtry do wody

2011-09-04 07:04:22 | krys inne posty tego autora

kuchenka wrote: > Co o tym sadzicie? Powiem tak: w kranie mam twardą, zażelazioną wodę. Herbata zaparzona taką wodą jest mętna, na powierzchni tworzy się film. Mam dzbanek ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co jeszcze...

2011-09-10 06:42:30 | krys inne posty tego autora

Ikselka wrote: > Maliny są, ale te ogrodowe - aromatu mało, ale mój żal tym bardziej > nieutulony, że borówek (tych czerwonych) ZERO w okolicznych lasach - pani, > od ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co jeszcze...

2011-09-10 11:11:05 | krys inne posty tego autora

Ikselka wrote: >>> Borówki były pod koniec lipca. >>> >>> J. >> >> No właśnie tych, które były w lipcu NI MA. > > ...tzn tych ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co jeszcze...

2011-09-10 16:32:12 | krys inne posty tego autora

Ikselka wrote: > Biologiczną, ale przede wszystkim LOgiczną :-) A marchewka, burak, ziemniak to w takim razie co? I jak jesteśmy w klasyfikacji biologicznej - co to są warzywa;-P ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co jeszcze...

2011-09-12 12:23:56 | krys inne posty tego autora

Ikselka wrote: > No proszę. To widać tylko te owoce takie pokrzywdzone - w menu obiadowym > 333-) > Owszem. Przy czym nie mówimy to u ogórkach i pomidorach. J. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czy potrzeba pasteryzować?

2011-09-14 19:01:40 | krys inne posty tego autora

Ikselka wrote: > Dnia Wed, 14 Sep 2011 12:30:18 +0200, Robson napisał(a): > >> W dniu 2011-09-14 12:08, zbigniew pisze: >>> Czy zrobione ( wysmażone) powidła ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 20 ... 60 ... 69 . [ 70 ] . 71 ... 80 ... 120 ... 200