Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: kluski kladzione

2004-02-02 14:16:16 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

"Anka P." wrote: > (...) > Ale dzieki za rade, bo ja nabieralam ciasto nie na koniec lyzki, a na > cala jej powierzchnie, stad moze ten problem z przywieraniem. Też ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przyprawy a kuchnie swiata (crosspost psw/prk)

2004-02-02 14:45:17 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

BasiaBjk wrote: > > Od kiedy spędzam lato na wsi robię różne zielskowe dziwaki: lebiody > > nie próbowałam ( nie wiem jak wygląda), > > http://glinki.com/?l=rpCs ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przyprawy a kuchnie swiata (crosspost psw/prk)

2004-02-03 09:49:15 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

BasiaBjk wrote: (...) > A jak z tymi pokrzywami w sałatce? Nie kłują w język? Sparzyć trzeba. > Może wiosną > spróbuję pozbierać jakieś... Je się chyba takie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przyprawy a kuchnie swiata (crosspost psw/prk)

2004-02-03 09:52:29 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

JerzyN wrote: (...) > Bardzo dobra jako potrawa a > la szpinak lub jako zupa pokrzywowa ze słoniną. Pokrzywową robiłam jak szczawiową. Dla wegetarian z jajkiem, dla ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: epitafium

2004-02-03 11:17:26 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Basia wrote: > Za bardzo boli mnie glowa, ze szukac konkretnych przykladow, ale niestety, > zdarzaja sie tu glosy, ze dobrze, ze pewnych osob tu nie ma, ze grupa jest > po to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kapusta kiszona

2004-02-03 11:19:42 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > >co mozna zrobic z kapusty kiszonej oprocz kapusniaku? jakies dobre malo > >czasochlonne danie (sesja) byleby nie kapusniak. > >wczoraj kupilam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kapusta kiszona

2004-02-03 11:59:43 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > (...) > >> zjesc w charakterze surowki z cukrem > >Bez cukru! Za to można z tartą marchewką. Cukier pomieszać z majonezem > >i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kapusta kiszona

2004-02-04 08:29:08 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: (...) > ja posypuje cukrem w miare chrupania, znaczy jedzenia. nie > posypuje calosci albo posypuje i zostawiam - slodki sok z kapusty > to NIE jest to, a ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kapusta kiszona

2004-02-04 08:34:10 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Kot wrote: > Aaaale jeeestes ;) Ja tam i cukier i majonez lubie. Ale do surowki > dodalabym pora w cienkich plasterkach i ciut oleju (NIE oliwy) Pora akceptuję :-) A dlaczego olej, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kapusta kiszona

2004-02-04 13:04:36 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Wladyslaw Los wrote: (...) > > Spotkał ktoś w dzisiejszych czasach jabłka w > > kapuście? > Wczoraj właśnie takie wyciągnąłem sobie z mojej kapusty. Wyrażam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 130 ... 170 ... 178 . [ 179 ] . 180 ... 190 ... 200