Szukana fraza: Autor: <d...@p...onet.pl>
Znaleziono: 129 wiadomości
2002-03-15 14:08:45 | d...@p...onet.pl inne posty tego autora
> > Zaczynalam juz powoli dojrzewac > do zakupu jakis dziwnych urzadzen do tego celu.... > > pozdrawiam serdecznie z nadzieja na rozwianie moich watpliwosci:) > Lidka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sos boloński2002-03-21 08:30:48 | d...@p...onet.pl inne posty tego autora
> > > > > > > I dopiero zupełnie wyjątkowa pozycja zatytułowana " Moja kuchnia pachnąca > > > bazylią" > (ciach) > > > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Risotto. alla polacca2002-03-21 08:56:09 | d...@p...onet.pl inne posty tego autora
> > Pan Kurt Scheller, który szefuje kuchni hotelu Sheraton w Warszawie, jawi mi się jako absolutny geniusz kulinarny. Pasjami czytuję jego przepisy w magazynie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kupiłam gałkownice do lodów :-)2002-03-21 09:31:12 | d...@p...onet.pl inne posty tego autora
> > > > > A ja mam dwie.. jedna plastikowa z cyckiem do wypychania zawartości i druga metalowa, do skrobania lodów z pudełka. Ta pierwsza do lodów za miękka, ale ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sos boloński2002-03-21 09:35:46 | d...@p...onet.pl inne posty tego autora
> Użytkownik "Kasia L." > > > I dopiero zupełnie wyjątkowa pozycja zatytułowana " Moja kuchnia > pachnąca > > > bazylią" ( a napisana przez ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: dereniowka2002-03-21 10:13:19 | d...@p...onet.pl inne posty tego autora
> > inwestorzy mile widziani.(ciach) Doprawdy nie wiem skad ten zapal. nawet > nazwisko ich nie odstrasza. > > Ireneusz P.F. Cornus-Zablocki, > > Wszak nie w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Oddział szczecinski sie melduje(dlugawe)2002-03-25 10:59:39 | d...@p...onet.pl inne posty tego autora
> > > MechataCoiotkaOpakownejZelaznejDamy > > No to widze, że mnie cienzkie zadanie czka.Najpierw spotkanie pod zadkiem ( marynarza na pomniku), potem bede za ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: szukam przepisu na nozki wieprzowe2002-03-25 11:36:56 | d...@p...onet.pl inne posty tego autora
> > Z rana mój mężczyzna spróbował - smak idealny , wyglad super , tylko mięsko > troszke za twarde. (ale nasz pies się cieszył bo tyle miesa i kosci dawno > nie jadł ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: bardzo glupie pytanie2002-03-25 11:45:58 | d...@p...onet.pl inne posty tego autora
> > > > Anka - stsal zastanawiająca się czy można domowym sumptem wyprodukować > budyń??? > > Pewnie, że można!!! Poogladaj sobie stare ksiązki kucharskie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Placek po wegiersku.2002-03-25 12:25:09 | d...@p...onet.pl inne posty tego autora
> A ja jeszcze o placku . Taki placek , pod nazwa "Placek trzech apostołów" jadłam w Kieżmaroku ( Słowacja) w restaurcji "U trzech apostołów" w wersji z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia