Szukana fraza: Autor: i...@r...com.pl (Klient - rzeczoznawcyap - info)
Znaleziono: 700 wiadomości
2001-05-14 09:29:42 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora
From: krzysiek > > Witajcie. > Moja pani wynalazla przepis nalewki,ponoc rwelacja, a w > niej takie cudo jak > w temacie. > Czy to jest sliwka z pestka czy moze bez.Moze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
RE: oscypek2001-05-14 09:29:42 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora
A tak wogle, zna ktoś może jakieś ciekawe przepisy na oscypki? Przywiozłam tego towaru chyba ze trzy kilo, trochę rozdam, a reszta? Jakieś propozycje? (Raclette? Panierowany ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
RE: suszona sliwka deserowa2001-05-14 12:16:53 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora
From: Jader > > I co sie, pardon, gupio pyta? > Okej, okej, już nie krzycz.... ;-)) Jak nie zapomnę, to jutro wklepię... -- Maya "When God made man, she was only ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
RE: (bylo: Re: KFC i twister), teraz: niejedzenie miesa przez ludzi i psy2001-05-14 12:16:53 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora
From: Slawek Mucha > > Smacznego! Czy caly ten ten watek (o smiesznych zwierzakach > i ich smutnych > chorobach ma cokolwiek wspólnego z kuchnia? Wspólnego? Czyjśtam kot ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
RE: oscypek2001-05-15 10:29:24 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora
From: Wladyslaw Los > > To zapewne legendarny zakopianski Poraj. Zalozony w 1887 roku przez > Marie Maksweldowa jako restauracja "Marya", przejety i > przemianowany ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
RE: Odp: koniak domowy na oliwkach2001-05-15 10:29:43 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora
From: Krysia Thompson > > a to sliwkowe to nie ratafia?? > > Krysia > > Ratafia to zdaje sie nalewka z owoców zbieranych przez caly rok - wiosna truskawki, pózniej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
RE: Obiad na obce forum (propozycja)2001-05-17 07:29:05 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora
From: Jerzy > Hmmm... to który polecasz naszej uwadze? > Rumex palustris Sm. - szczaw błotny > Rumex crispus L.- szczaw kędzierzawy > Rumex hydrolapathum Huds.- szczaw ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Skleroza opanowana (czesciowo ;-))2001-05-28 09:07:19 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora
Poniewaz wlasnie udalo mi sie opanowac szalejacy mi w zylach cholesterol, przypomnialo mi sie, ze mialam odszukac i wklepac przepis na "Koniak domowy". Prosze zwrócic uwage na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Parapetówa2001-05-28 09:07:28 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora
No i przeprowadzam sie do mojego pierwszego, absolutnie wlasnego i od dawna wymarzonego mieszkania (dziekuje, Kochani Rodzice!), w którym bede mieszkac sama i bede mogla wreszcie sobie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
RE: Parapetówa2001-05-28 09:53:08 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora
From: AgataW > Swietny ale banalny pomysl polega na przygotowaniu kilku > róznych past do chleba , podaniu ich w takich samych > miskach a do tego caly czas na biezaco ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia