Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia A może pierogi??

Grupy

Szukaj w grupach

 

A może pierogi??

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-08-18 08:47:01

Temat: A może pierogi??
Od: "Jini" <j...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora


Zrobiłam przepyszne pierogi z nadzieniem z soczewicy, pieczarek, kapusty
kwaszonej i cebulki +sosik pomidorowy z koperkiem...
Normalnie niebo w buzi :-)))


Jakie jeszcze macie pomysły na farsz do pierogów?

/ruskie oczywiście znam :-)) /

Jini


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2004-08-18 09:12:18

Temat: Re: A może pierogi??
Od: "Madziula" <s...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

>
> Zrobiłam przepyszne pierogi z nadzieniem z soczewicy, pieczarek, kapusty
> kwaszonej i cebulki +sosik pomidorowy z koperkiem...
> Normalnie niebo w buzi :-)))
>
>
> Jakie jeszcze macie pomysły na farsz do pierogów?
>
> /ruskie oczywiście znam :-)) /
>
> Jini
>
>
A może tak z kaszą gryczaną, cebulką i boczusiem!
Najlepiej podawać do zupy grzybowej!


--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-08-18 09:14:24

Temat: Re: A może pierogi??
Od: s...@o...pl szukaj wiadomości tego autora

>
> Zrobiłam przepyszne pierogi z nadzieniem z soczewicy, pieczarek, kapusty
> kwaszonej i cebulki +sosik pomidorowy z koperkiem...
> Normalnie niebo w buzi :-)))
>
>
> Jakie jeszcze macie pomysły na farsz do pierogów?
>
> /ruskie oczywiście znam :-)) /
>
> Jini
>
>
A może tak z kaszą gryczaną, cebulką i boczusiem!
Najlepiej podawać do zupy grzybowej!
Madziula


--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-08-18 11:01:28

Temat: Re: A może pierogi??
Od: "batory" <b...@p...wywaltoonet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Z mięsem. Mięso z rosołu, bo praktycznie to się do niczego inngo nie nadaje.
Ja robię tak: mięso zemleć maszynką do mięsa, zemleć też jedną cebulę,
wrzucić na patelkę, posolić, popieprzyć, dodać trochę oleju i UWAGA! -
podlać rosołem (<- to mój własny wynalazek) i dusić, aż cebula straci smak
surowizny. Jakby za bardzo odparowało - dolać wody. Takim farszem nadziewam
pierogi albo naleśniki
Pozdrówka - Agnieszka

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-08-18 11:51:43

Temat: Re: A może pierogi??
Od: "Jini" <j...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora

w takim razie dziś gotuję rosołek a potem pierożki :-)
super - dzięki ;-))

Jini - pierogowa panna na wydaniu ;-)


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-08-18 13:19:59

Temat: Re: A może pierogi??
Od: "ktosia" <k...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

a moze ze szpinakiem podduszym z cebulka i czosnkiem.............


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

suszone pomidory
parowki bikontowo-maklowiczowe
jablko w salatce - obierac?
Festiwal Pierogów w Krakowie
Doświadczenia z kuchniami Black-Red-White

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »