| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-11-30 08:56:34
Temat: Re: BezyOn Tue, 30 Nov 2004 09:45:39 +0100, "edu" <z...@p...onet.pl>
wrote:
>Piec je ok. 20min w temp. 180 stopni C
powiedzialabym, ze prawie wrecz odworotnie...dlugo (kilka godzin)
w bardzo niskiej temperaturze - ja zazwyczaj nagrzewam do jakichs
120 , moze troche wiecej, potem wkladam bezy i zmniejszam
temperature do ok sto ale chyba mniej - mam elektryczny piekarnik
z Farenheitami , a pierwsze i tak ma napisane "warm" :))
Pierz
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-12-20 06:39:02
Temat: 130 stopni, nie 180Khazaad wrote:
> Jacek Mleczarz wrote:
>
> >
> > Użytkownik "Khazaad" <k...@s...onet.pl> napisał :
> > > 30-40 min w temp. 180 stopni (wkładać do nagrzanego piekarnika),
> > > przy lekko uchylonym piekarniku (tak naprawdę bezy mają się
> > > suszyć) Zawsze mi wychodzą, jeśli jesteś zainteresowany, to daj
> > > znać a podrzucę Ci cały przepis.
> > >
> > Wrzuć ten przepis jeśli możesz tutaj, chyba że jest to ten sam co
> > Magdy....
> >
> > Jacek
>
[ciach]>
Nagrzewamy piekarnik do 180 stopni,
130 stopni - czeski błąd, ale bardzo istotny!!!
[ciach]
--
Khazaad
'No Gain without Pain'
'Remember - stay in Love and Trust'
'Fights are wining during the trainings, not on the ring'
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-12-20 08:23:24
Temat: Re: 130 stopni, nie 180Użytkownik "Khazaad" <k...@s...onet.pl>
[...]
> Nagrzewamy piekarnik do 180 stopni,
>
> 130 stopni - czeski błšd, ale bardzo istotny!!!
103 byłoby czeskim błędem.
Zobacz:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Czeski_b%C5%82%C4%85d
--
Pozdrawiam, Jerzy
---
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.817 / Virus Database: 555 - Release Date: 04-12-15
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |