Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Boczek rolowany

Grupy

Szukaj w grupach

 

Boczek rolowany

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 5


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2008-01-03 16:27:55

Temat: Boczek rolowany
Od: "olka" <o...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Kupiłam boczek (surowy), bardzo chudy i bardzo cienki. Trzeba go chyba
zrolować przed pieczeniem, ale nie mam pomysłu, co mu dać do środka, żeby
był smaczny. Pomożecie?

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2008-01-03 20:08:05

Temat: Re: Boczek rolowany
Od: ZbyszekZ <z...@g...com> szukaj wiadomości tego autora

On Jan 3, 5:27 pm, "olka" <o...@w...pl> wrote:
> Kupiłam boczek (surowy), bardzo chudy i bardzo cienki. Trzeba go chyba
> zrolować przed pieczeniem, ale nie mam pomysłu, co mu dać do środka, żeby
> był smaczny. Pomożecie?

Ja tam robię bejcę na winie. Znaczy trochę oleju u przyprawy jakie mi
się nawiną.
Obowiązkowo pieprz i majeranek a reszta różnie. Zamiast soli jakieś
warzywa suszone.

--
ZZ@private

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2008-01-04 09:31:34

Temat: Re: Boczek rolowany
Od: "olka" <o...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "ZbyszekZ" <z...@g...com> napisał w wiadomości
news:6b2ace53-403d-46c5-a6d0-3bbf3e215e98@h11g2000pr
f.googlegroups.com...

Obowiązkowo pieprz i majeranek a reszta różnie. Zamiast soli jakieś
warzywa suszone.

Dzięki.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


4. Data: 2008-01-05 10:51:20

Temat: Re: Boczek rolowany
Od: "Vonski" <5...@a...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "olka" <o...@w...pl> napisał w wiadomości
news:flj2ps$nn4$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Kupiłam boczek (surowy), bardzo chudy i bardzo cienki. Trzeba go chyba
> zrolować przed pieczeniem, ale nie mam pomysłu, co mu dać do środka, żeby


śliwka wędzona


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


5. Data: 2008-01-09 12:59:02

Temat: Re: Boczek rolowany
Od: cherokee <c...@n...uk> szukaj wiadomości tego autora

olka wrote:
> Kupiłam boczek (surowy), bardzo chudy i bardzo cienki. Trzeba go chyba
> zrolować przed pieczeniem, ale nie mam pomysłu, co mu dać do środka,
> żeby był smaczny. Pomożecie?

Moja wersja z osatnich swiat - majeranek, czosnek, pieprz zielony
marynowany, sól.

pozdr

cherokee

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Prosba o porade (chleb w automacie)
BADANIE DNA...
ciecierzyca i falafel
Gotowanie jajek na miekko w kuchence mikrofalowej (zakonczono pomyslne testy)
Zielona Herbatka

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »