| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2008-01-03 16:27:55
Temat: Boczek rolowanyKupiłam boczek (surowy), bardzo chudy i bardzo cienki. Trzeba go chyba
zrolować przed pieczeniem, ale nie mam pomysłu, co mu dać do środka, żeby
był smaczny. Pomożecie?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2008-01-03 20:08:05
Temat: Re: Boczek rolowanyOn Jan 3, 5:27 pm, "olka" <o...@w...pl> wrote:
> Kupiłam boczek (surowy), bardzo chudy i bardzo cienki. Trzeba go chyba
> zrolować przed pieczeniem, ale nie mam pomysłu, co mu dać do środka, żeby
> był smaczny. Pomożecie?
Ja tam robię bejcę na winie. Znaczy trochę oleju u przyprawy jakie mi
się nawiną.
Obowiązkowo pieprz i majeranek a reszta różnie. Zamiast soli jakieś
warzywa suszone.
--
ZZ@private
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2008-01-04 09:31:34
Temat: Re: Boczek rolowany
Użytkownik "ZbyszekZ" <z...@g...com> napisał w wiadomości
news:6b2ace53-403d-46c5-a6d0-3bbf3e215e98@h11g2000pr
f.googlegroups.com...
Obowiązkowo pieprz i majeranek a reszta różnie. Zamiast soli jakieś
warzywa suszone.
Dzięki.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2008-01-05 10:51:20
Temat: Re: Boczek rolowany
Użytkownik "olka" <o...@w...pl> napisał w wiadomości
news:flj2ps$nn4$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Kupiłam boczek (surowy), bardzo chudy i bardzo cienki. Trzeba go chyba
> zrolować przed pieczeniem, ale nie mam pomysłu, co mu dać do środka, żeby
śliwka wędzona
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2008-01-09 12:59:02
Temat: Re: Boczek rolowanyolka wrote:
> Kupiłam boczek (surowy), bardzo chudy i bardzo cienki. Trzeba go chyba
> zrolować przed pieczeniem, ale nie mam pomysłu, co mu dać do środka,
> żeby był smaczny. Pomożecie?
Moja wersja z osatnich swiat - majeranek, czosnek, pieprz zielony
marynowany, sól.
pozdr
cherokee
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |