Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Bylo.Kiszone cytryny

Grupy

Szukaj w grupach

 

Bylo.Kiszone cytryny

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 3


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2007-01-25 11:39:53

Temat: Bylo.Kiszone cytryny
Od: "Stanislaw Trepczyk" <t...@n...pl> szukaj wiadomości tego autora

Niedawno byl watek na ten temat.
Tak sie sklada,ze ponad rok temu ogladalem program TV ( Discovery chyba)
gdzie uslyszalem o kuchni arabskiej i....zakisilem okolo 10 cytryn.O temacie
zapomniale.Ostatni post przypomnial mi i obejrzlem sloj z kiszonymi
cytrynami.Maja sie dobrze.Przegladalem google i znalazlem przepis: Tazine z
kiszonymi cytrynami.Przepis arabski na kurczaka z kiszonymi cytrynami.Wydaje
sie niezly .Do potrawy tej potrzebne sa tylko dwie kiszone cytryny.Pytanie:
Czy jak otworze sloj z kiszonymi cytrynami to pozostale w jakim okresie
czasu musze spozyc? I ewentualnie kiedy musze wyrzucic lub jak je
"zabezpieczyc" przed wyrzuceniem.

Stanislaw z Gdanska.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2007-01-25 19:49:31

Temat: Re: Bylo.Kiszone cytryny
Od: "czeremcha " <c...@N...gazeta.pl> szukaj wiadomości tego autora

Stanislaw Trepczyk <t...@n...pl> napisał(a):

> Niedawno byl watek na ten temat.
> Tak sie sklada,ze ponad rok temu ogladalem program TV ( Discovery chyba)
> gdzie uslyszalem o kuchni arabskiej i....zakisilem okolo 10 cytryn.

Matko, maksymalista z ciebie...

> Pytanie:
> Czy jak otworze sloj z kiszonymi cytrynami to pozostale w jakim okresie
> czasu musze spozyc? I ewentualnie kiedy musze wyrzucic lub jak je
> "zabezpieczyc" przed wyrzuceniem.

Pozostałe cytryny docisnąć, żeby całe były przykryte solanką. Nie powinno
się nic stać.

Ania

--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2007-01-28 22:01:09

Temat: Re: Bylo.Kiszone cytryny
Od: "Krynix" <a...@t...pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "czeremcha " <c...@N...gazeta.pl> napisał w wiadomości
news:epb1kb$t41$1@inews.gazeta.pl...
> Pozostałe cytryny docisnąć, żeby całe były przykryte solanką. Nie powinno
> się nic stać.
> Ania
od solanki lepsza jest schlodzona kupa.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

czy przyprawic odchody zwierzat hodowlanych?
for grazia: very raw premium access - nuf oh ayfe - (1/1)
Zapytanie...
GRUPA ZESZŁA NA PSY!!!
Witam. Oto co dzis ugotowalem.

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »