« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-04-13 05:24:55
Temat: Chleb na zakwasieWyszedł !
Podziekowania dla Izoldy za cierpliwe tłumaczenie wsystkich problemów. Chleb
jest pszenno żytni. Lekki jak piórko. Dodałem lubczyk i uprażone siemie
lniane. Jest super!
Najlepsze życzenia świateczne dla kucharzy i ich rodzin.
MP
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-04-13 05:27:53
Temat: Re: Chleb na zakwasie
"Marek" <m...@...tkb.pl> wrote in message
news:e1knej$5ab$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Wyszedł !
>
> Podziekowania dla Izoldy za cierpliwe tłumaczenie wsystkich problemów.
> Chleb jest pszenno żytni. Lekki jak piórko. Dodałem lubczyk i uprażone
> siemie lniane. Jest super!
>
> Najlepsze życzenia świateczne dla kucharzy i ich rodzin.
>
> MP
Proponuję następnym razem garść nasion czarnuszki (nigela nigela)...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-04-13 05:32:59
Temat: Re: Chleb na zakwasie
"Marek" <m...@...tkb.pl> wrote in message
news:e1knej$5ab$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Wyszedł !
>
> Podziekowania dla Izoldy za cierpliwe tłumaczenie wsystkich problemów.
> Chleb jest pszenno żytni. Lekki jak piórko. Dodałem lubczyk i uprażone
> siemie lniane. Jest super!
>
> Najlepsze życzenia świateczne dla kucharzy i ich rodzin.
>
> MP
http://www.rozanski.gower.pl/nigella.html
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2006-04-13 08:12:08
Temat: Re: Chleb na zakwasie> Wyszedł !
>
> Podziekowania dla Izoldy za cierpliwe tłumaczenie wsystkich problemów. Chleb
> jest pszenno żytni. Lekki jak piórko. Dodałem lubczyk i uprażone siemie
> lniane. Jest super!
>
Gratuluję udanego wypieku :) Cieszę się, że mogłam pomóc. Polecam jeszcze
dodatek sezamu do chleba.
Pozdrowionka serdeczne
Izolda
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2006-04-13 08:38:02
Temat: Re: Chleb na zakwasie
Użytkownik "Izolda" <izolda_80@USUŃ_TOpoczta.onet.pl> napisał w wiadomości
news:e1l14m$341$1@news.onet.pl...
>> Wyszedł !
>>
>> Podziekowania dla Izoldy za cierpliwe tłumaczenie wsystkich problemów.
>> Chleb jest pszenno żytni. Lekki jak piórko. Dodałem lubczyk i uprażone
>> siemie lniane. Jest super!
>>
>
> Gratuluję udanego wypieku :) Cieszę się, że mogłam pomóc. Polecam jeszcze
> dodatek sezamu do chleba.
Przepis na chleb pszenno-żytni jest bardzo czasochłonny (ze względu na czas
przygotowania zaczynu). A który można zrobić jak najszybciej (kilka godzin).
MP
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |