« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-03-28 18:52:28
Temat: Re: Ciasto ze sliwkami/proszekDziekuje za szczegolowe wyjasnienie.Przypomniala mi sie klasa
biologiczno-chemiczna .Niestety wywialo wszystko czego sie uczylam he he.
Ja myslalam,ze proszek to proszek, zaskoczyla mnie ta roznica.To teraz wiem
ze jak cos bede piec z polskich przepisow to zawsze trzeba dodac podwojnie tego
proszku.Dotka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-03-28 19:57:32
Temat: Re: Ciasto ze sliwkami/proszekUżytkownik Lilibell555 <l...@a...com> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:2...@n...aol.com
...
> Dziekuje za szczegolowe wyjasnienie.Przypomniala mi sie klasa
> biologiczno-chemiczna .Niestety wywialo wszystko czego sie uczylam he
he.
> Ja myslalam,ze proszek to proszek, zaskoczyla mnie ta roznica.To teraz
wiem
> ze jak cos bede piec z polskich przepisow to zawsze trzeba dodac
podwojnie tego
> proszku.Dotka
Dodaj jeszcze gdzie jesteś, bo wiele osób pomyśli, że odwrotnie.
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-03-29 01:54:46
Temat: Re: Ciasto ze sliwkami/proszek>no to leze...
>moj jest angielski..
>
To moze angielskiego dodasz poltorej lyzeczki!!! :-)))
Dotka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-03-29 06:01:35
Temat: Re: Ciasto ze sliwkami/proszekOn 29 Mar 2001 01:54:46 GMT, l...@a...com (Lilibell555)
wrote:
>>no to leze...
>>moj jest angielski..
>>
>
>To moze angielskiego dodasz poltorej lyzeczki!!! :-)))
> Dotka
Genialne wyjscie! ... i chyba jedyne...
Krysia
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-04-03 03:50:56
Temat: Re: Ciasto ze sliwkami/proszek>Dodaj jeszcze gdzie jesteś, bo wiele osób pomyśli, że odwrotnie.
Jestem w USA.. Dotka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |