Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Co na imprezę z cudzoziemcami?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Co na imprezę z cudzoziemcami?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-10-14 07:27:02

Temat: Re: Co na imprezę z cudzoziemcami?
Od: "Margola Sularczyk" <margola@won_spamie.ruczaj.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "Kot" <m...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:416D8127.6020901@poczta.onet.pl...
> Wladyslaw Los wrote:
>> In article <4...@p...onet.pl>,
>> m...@p...onet.pl (Kot) wrote:
>>>Czy to jest pytanie podchwytliwe? ;)
>>>Miala duzo bialawej, gabczastej masy skromnie poprzerastanej rozowa,
>>>wloknista. To co, mialam prawo podejrzewac, ze jest tlusta?
>>
>> Nie, nie miałaś takiego prawa. Czy ją próbowałaś ugotować lub upiec?
>>
>> Władysław
>
> Ona juz byla przygotowana, u mnie na talerzu.


Za szybko się poddałaś. Trzeba było próbować mimo wszystko. Ugotować lub
upiec.

> A jak nie mialam prawa, to co to bylo to bialawe ????

Mgła na oczach?
Nie sądź świata po pozorach. To, że na ogół tłuszcz ma postać białej,
gąbczastej masy, nie oznacza jeszcze, że wszystko, co obrasta mięso, ma
postać białej gąbczastej masy i leży na Twoim talerzu, jest tłuszczem.

Margola


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2004-10-14 14:28:14

Temat: Re: Co na imprezę z cudzoziemcami?
Od: m...@p...onet.pl (Kot) szukaj wiadomości tego autora

Margola Sularczyk wrote:
> Za szybko się poddałaś. Trzeba było próbować mimo wszystko. Ugotować lub
> upiec.

Nie poddalam sie i pozarlam razem z gabczasta masa, musztarda i
kiszeniakami.

>
>>A jak nie mialam prawa, to co to bylo to bialawe ????
>
>
> Mgła na oczach?
> Nie sądź świata po pozorach. To, że na ogół tłuszcz ma postać białej,
> gąbczastej masy, nie oznacza jeszcze, że wszystko, co obrasta mięso, ma
> postać białej gąbczastej masy i leży na Twoim talerzu, jest tłuszczem.

Mgla jest calkiem prawdopodobna, choc wydawalo misie, ze dostalam jej
pozniej - golonka stanowila zaprawe do dalszej zabawy o konsystencji
znacznie mniej stalej...

--
Kot
m...@p...onet.pl
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 ... 5 . [ 6 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

tort orzechowy
Jajka -- jak długo świeże ?
buraki, seler i por
ciasto na pizze...
kuchnia z okrasą-przepis poszukiwany

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »