| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-10-05 00:44:01
Temat: Re: Cycki kangurzesadyl wrote:
>
> Monika Biermann wrote:
> >
>
> > Nie wiem jak to sie ma do cen innych mies w Polsce,
>
> jak 3:1
zdrowo niedoszacowałem
27,40 kosztuje porcja 250g czyli proporcje są jak 10:1
Mięso wyjątkowo ciemne- jak dzik albo i bardziejsadyl wrote:
>
> Monika Biermann wrote:
> >
>
> > Nie wiem jak to sie ma do cen innych mies w Polsce,
>
> jak 3:1
>
> >ale ja nie zaluje, ze
> > sprobowalm. Nie pamietam dokladnie jak czasc kangura jadlam, wiem tylko ze
> > dosc krotko bylo w patelni i balo bardzo delikatne. Podobnie za strusiem.
>
> podejrzewam, że gdyby letko zesmażyć kota na woku to byłoby to mięsko
> równie delikatne, szczególnie, gdyby kotek był młody
> kwestia, czy to mięso jes samo z siebie smaczne, czy (jak można
> wywnioskować z artykułu, którego adres podesłał Gruby) jest to tylko
> erzatz normalnego ścierwa, windowany cenowo przez e'gzotykę (zaznaczyłem
> akcent, coby być bardziej światowy:)
>
> sadyl ==> AE
sadyl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-10-05 00:45:53
Temat: Re: Cycki kangurzesadyl wrote:
>
> Monika Biermann wrote:
> >
>
> > Nie wiem jak to sie ma do cen innych mies w Polsce,
>
> jak 3:1
zdrowo niedoszacowałem
27,40 kosztuje porcja 250g czyli proporcje są jak 10:1
Mięso wyjątkowo ciemne- jak dzik albo i bardziej
sadyl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |