Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Czekolada "na varene" - pytanie

Grupy

Szukaj w grupach

 

Czekolada "na varene" - pytanie

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-12-03 09:14:18

Temat: Czekolada "na varene" - pytanie
Od: "MarchEf" <e...@w...interia.pl> szukaj wiadomości tego autora

Dziendoberek!
STrasznie chodzi za mna czekolada na goraco, ale juz nie z proszku.
Pamietam ze byla tu ostatnio dyskusja na temat tegoz wlasnie napoju,
znalazlam nawet kilka przepisow. Sek w tym ze zostal mi kawalek
czeskiej czekolady na varenie, takiej co sie swietnie rozpuszcza pod
wplywem temperatury, i zastanawiam sie czy jesli uzyje ja zamiast
gorzkiej ktora jest w przepisie to czy bedzie ok.. A moze proporcje
skladnikow w tych czekoladach sa inne i trzeba uzyc mniej/wiecej
vareniowej niz gorzkiej? Ktos probowal, moze cos powiedziec?

MarchEf

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

przesoliłam gulasz :(
syrop klonowy
jak smakuje awokado
Szynka z kością - mieszczuch chce zrobić
szpecle ?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »