| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-12-03 09:14:18
Temat: Czekolada "na varene" - pytanieDziendoberek!
STrasznie chodzi za mna czekolada na goraco, ale juz nie z proszku.
Pamietam ze byla tu ostatnio dyskusja na temat tegoz wlasnie napoju,
znalazlam nawet kilka przepisow. Sek w tym ze zostal mi kawalek
czeskiej czekolady na varenie, takiej co sie swietnie rozpuszcza pod
wplywem temperatury, i zastanawiam sie czy jesli uzyje ja zamiast
gorzkiej ktora jest w przepisie to czy bedzie ok.. A moze proporcje
skladnikow w tych czekoladach sa inne i trzeba uzyc mniej/wiecej
vareniowej niz gorzkiej? Ktos probowal, moze cos powiedziec?
MarchEf
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |