| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-11-11 08:16:17
Temat: Re: Czy jest jeszcze ktos...From: "Castle" <j...@i...pl>
> hmm Castle nie zgadza sie ani na antypody tytoniowe ani na
> niepalenie..
> chyba bede zmuszona sie ukrywac
To wiesz co? Będziemy razem kopcić w łazience, jak nam inaczej nie pozwolą
;-))
--
Maya
When God made man, she was only testing
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-11-11 09:54:53
Temat: Re: Czy jest jeszcze ktos...
>
>> hmm Castle nie zgadza sie ani na antypody tytoniowe ani na
>> niepalenie..
>> chyba bede zmuszona sie ukrywac
>
>To wiesz co? B?dziemy razem kopci? w ?azience, jak nam inaczej nie pozwol?
>;-))
>
>--
>Maya
>When God made man, she was only testing
w wychodku? Nie pozwalam...Moja Kasia mi cos opwoiadala, jak
poszla do jednego pana nauczyciela w szkole w jakiejs tam sprawie
i dziecie mowi - a u niego strasznie zadymione, prawie jak w
ubikacji dziewczyn...
moze ustawimy w czesci cafe jakas rure, cobedzie zasysala ten
dym...chyba sie to nazywa wywieetrxznik..
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-11 18:05:37
Temat: Re: Czy jest jeszcze ktos...Ja ja chce do Cafe ;-))). Jako wpisowe przynosze moja specjalnosc fasolke
(ufff, pewnie dostane ciegi, wiec lepiej napisze w cudzyslowiu) "po
bretonsku". Otóz biore puszke bialej fasolki w zalewie wlasnej, jedna
kielbaske torunska (pokrojona), puszeczke przecieru pomidorowego i ( w
wersji lux) troche przesmazonych pieczarek. Wszystko to mieszam w garze z
przyprawa do zup i papryka slodka, a nastepnie wolam chlopa na obiadek
;-))). Jako deserek karpatke (ciasto i krem z torebki).
Ania P. (profanka fasolki po bretonsku)
"Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> wrote in message
news:krr4utcidtl2kl937nkij1ut2ksl72jpbl@4ax.com...
>
>
> >> ...kto sie nie przelamal i nie zawital w Cafe?
> >
> >A jaki adres ?
>
> ZaSlupie
> Krysia
> K.T. - starannie opakowana
>
____________________________________________________
________________________
__
> Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION =
http://www.binaries.net
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-11 19:21:21
Temat: Re: Czy jest jeszcze ktos...
>Ja ja chce do Cafe ;-))). Jako wpisowe przynosze moja specjalnosc fasolke
>(ufff, pewnie dostane ciegi, wiec lepiej napisze w cudzyslowiu) "po
>bretonsku". Otóz biore puszke bialej fasolki w zalewie wlasnej, jedna
>kielbaske torunska (pokrojona), puszeczke przecieru pomidorowego i ( w
>wersji lux) troche przesmazonych pieczarek. Wszystko to mieszam w garze z
>przyprawa do zup i papryka slodka, a nastepnie wolam chlopa na obiadek
>;-))). Jako deserek karpatke (ciasto i krem z torebki).
>
>Ania P. (profanka fasolki po bretonsku)
jestes w.
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-12 12:26:34
Temat: Re: Czy jest jeszcze ktos...> ...kto sie nie przelamal i nie zawital w Cafe?
>
> Krysia, zarzucajaca sieci coraz dalej...
> K.T. - starannie opakowana
Tak sobie czytam te posty i zzerany zazdroscia postanowilem sie przyznac.
Paris, 12/11/2001
PODANIE
Ja, nizej podpisany, niniejszym wyrazam unizona prosbeo przyjecie mnie w poczet
szalchetnych bywalcow i pracownikow Cafe za
Slupem. Na poparcie mojej prosby przyznaje sie do:
1. Namietnego uczucia do sosow torebkowych Winiar - takich do makaronu.
2. Czestego uzywania kostki rosolowej - 3-6 dziennie.
3. Spozywania w ilosciach zatrwazajacych i widocznie zauwazalnych wszelakich
majonezow, musztard i keczupow sztucznie barwionych.
4. Posilkowania sie torebkowymi przyprawami tudziez korzeniami - ale swoja droga taki
majeranek to tylko suszony.
5. przygotowywania posilkow na bazie tzw. zelaznego wkladu, czyli wszelakiej
zawartosci puszek.
Wiecej pochow nie wymieniam, a Szanowne Kierownictwo Cafe za Slupem prosze o
przyznanie mi posady Kawiarnianej Maskotki.
Sluga unizony
Grzegorz vel Kot_Balamut
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-12 13:38:48
Temat: Re: Czy jest jeszcze ktos...
> Paris, 12/11/2001
> PODANIE
>
>Ja, nizej podpisany, niniejszym wyrazam unizona prosbeo przyjecie mnie w poczet
szalchetnych bywalcow i pracownikow Cafe za
>Slupem. Na poparcie mojej prosby przyznaje sie do:
>1. Namietnego uczucia do sosow torebkowych Winiar - takich do makaronu.
>2. Czestego uzywania kostki rosolowej - 3-6 dziennie.
>3. Spozywania w ilosciach zatrwazajacych i widocznie zauwazalnych wszelakich
majonezow, musztard i keczupow sztucznie barwionych.
>4. Posilkowania sie torebkowymi przyprawami tudziez korzeniami - ale swoja droga
taki majeranek to tylko suszony.
>5. przygotowywania posilkow na bazie tzw. zelaznego wkladu, czyli wszelakiej
zawartosci puszek.
>
>Wiecej pochow nie wymieniam, a Szanowne Kierownictwo Cafe za Slupem prosze o
przyznanie mi posady Kawiarnianej Maskotki.
>
>Sluga unizony
>
>Grzegorz vel Kot_Balamut
>
a jako maskotka to za co Ty zamierzasz zgarniac kase, ej?
spiewac umiesz? Wycierac cerate umiesz? grac na instrumencie
potraficz? truc gosci potrafisz? No?
Krysia, podanie poszlo do "Do rozpatrzenia!"
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-12 17:17:24
Temat: Re: Czy jest jeszcze ktos...> a jako maskotka to za co Ty zamierzasz zgarniac kase, ej?
> spiewac umiesz? Wycierac cerate umiesz? grac na instrumencie
> potraficz? truc gosci potrafisz? No?
> Krysia, podanie poszlo do "Do rozpatrzenia!"
>
> K.T. - starannie opakowana
Paris, 12/11/2001
PODANIE - Uzupelnienie
W nawiazaniu do wczesniejszego Podania w Sprawie Przyjecia na Czlonka Szlachetnego
Bractwa Bywalcow i Pracownikow Cafe za
Slupem w Charakterze Maskotki Klubowej spiesze uzupelnic moje podanie o
wyszczegolnienie moich zalet.
I tak:
1. Spiewac umiem bardzo ladnie (zwlaszcza raz do roku w marcu ;-) )
2. Cerat nie wycieram!!!! Trzeba sie szanowac. Poza tym czy Szanowna Komisja
Rozpatrujaca wie ile kosztuje utrzymanie pieknego
futra?!
3. Wybornie gram na nerwach i uczuciach.
4. Truc gosci nie umiem, za to potrafie grysc i drapac.
5. W wyjatkowych przypadkach potrafie sie lasic i przymilac.
6. Lowie myszy, ale w przypadkach kleski zywiolowej.
7. Leze na zapiecku. (chyba macie za-Piecek, skoro Cafe za Slupem?)
8. Spijam smietane i zjadam spyrke.
W przypadku dalszych pytan chetnie udziele wszelkich niezbednych informacji.
Pozostaje z szacunkiem, miau
Kot_Balamut
Grzegorz vel Kot_Balamut
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-12 19:43:10
Temat: Re: Czy jest jeszcze ktos...no tak...kota to jeszcze nie mielismy (pojedynczo - na pewno,
choralnie - jeszcze nie, hehehe)
Przyjety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do roboty, lowic zagryzke na jutrzejsze party!
musimy miec jakies budowniczego - za-Piecek nam potrzebny jak raz
Cygaro, z Krysia
>> K.T. - starannie opakowana
> Paris, 12/11/2001
> PODANIE - Uzupelnienie
>W nawiazaniu do wczesniejszego Podania w Sprawie Przyjecia na Czlonka Szlachetnego
Bractwa Bywalcow i Pracownikow Cafe za
>Slupem w Charakterze Maskotki Klubowej spiesze uzupelnic moje podanie o
wyszczegolnienie moich zalet.
>I tak:
>1. Spiewac umiem bardzo ladnie (zwlaszcza raz do roku w marcu ;-) )
>2. Cerat nie wycieram!!!! Trzeba sie szanowac. Poza tym czy Szanowna Komisja
Rozpatrujaca wie ile kosztuje utrzymanie pieknego
>futra?!
>3. Wybornie gram na nerwach i uczuciach.
>4. Truc gosci nie umiem, za to potrafie grysc i drapac.
>5. W wyjatkowych przypadkach potrafie sie lasic i przymilac.
>6. Lowie myszy, ale w przypadkach kleski zywiolowej.
>7. Leze na zapiecku. (chyba macie za-Piecek, skoro Cafe za Slupem?)
>8. Spijam smietane i zjadam spyrke.
>W przypadku dalszych pytan chetnie udziele wszelkich niezbednych informacji.
>
>Pozostaje z szacunkiem, miau
>
>Kot_Balamut
>
>Grzegorz vel Kot_Balamut
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-12 20:10:37
Temat: Re: Czy jest jeszcze ktos...From: "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk>
> musimy miec jakies budowniczego - za-Piecek nam potrzebny jak raz
To ja, ja, dobra?
Po ostatnim remoncie w mieszkaniu to mam duza wprawe w tych rzeczach,
zaprojektowac potrafie i jescze podgladalam jak moj Tata budowal kominek w
domu. Wystarczy? Bo ja strasznie lubie prace reczne, moge sie babrac w
zaprawach, klejach do plytek, lupac cegle klinkierowa i jak sie upre, to
sobie przypomne wymagana srednice przewodu kominowego w stosunku do
palenista. To akurat z dobrego serca, wystarczy, ze ja bede kopcic ;-))
--
Maya
When God made man, she was only testing
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-12 22:39:21
Temat: Re: Czy jest jeszcze ktos...Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote:
>no tak...kota to jeszcze nie mielismy (pojedynczo - na pewno,
>choralnie - jeszcze nie, hehehe)
>Przyjety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>
>do roboty, lowic zagryzke na jutrzejsze party!
>musimy miec jakies budowniczego - za-Piecek nam potrzebny jak raz
>
>Cygaro, z Krysia
..Krysia, a gdyby umiał jeszcze tak na kluski "strzykać" jak
te góralki...pięknie by było...eh...dziś prawdziwych cyganów już
nie ma....
AgataW.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |