| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-09-11 12:28:34
Temat: Odp: Czy macie slabosc do...
Użytkownik Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> w wiadomooci do
grup dyskusyjnych napisał:m...@4...com..
.
> sztucznego tzw swinstwa?
Aha! A moja mama, ktora woli siedziec przy komputerze niz w kuchni to ma
cala zamrazarke pelna jakichs paelli i innych mrozonek i je je! A gotuje
tata:-)))
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-09-11 12:39:03
Temat: Re: Czy macie slabosc do...Hasajcie sobie, hasajcie... a niech tu tylko Wiecie Kto wroci !
--
Niesz !
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-11 12:45:01
Temat: Re: Czy macie slabosc do...
>
>-barszcz czerwony Knorra ( NIE goracy kubek) którym zalewam pierogi z
>miesem ( z reguly tez kupne-mam niezla garmazerke obok pracy ) i mam
>obiado kolacje.
>-Spagetti
nooo, masz staly stolik w Cafe...
K
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-11 12:49:04
Temat: Re: Czy macie slabosc do...Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:mporptojk41kkjr5gqqhn7jj3trn0ovpbg@4ax.com...
> sztucznego tzw swinstwa?
A mnie od czasu do czasu nachodzi na dania w poszku i wtedu sobie mieszam
opyche serowo-ziolowa z zupa pomidorowa tez moze byc winiar albo knora.
Czy wiecie jakie to ... pyszne ?!
(to co, tez moge zajrzec do Was za slupek?)
AniaK
PS. Aha no i nie zrobie inaczej kopytek jak z pure w proszku...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-11 12:50:27
Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Krysia Thompson wrote:
>
> sztucznego tzw swinstwa?
-barszcz czerwony Knorra ( NIE goracy kubek) którym zalewam pierogi z
miesem ( z reguly tez kupne-mam niezla garmazerke obok pracy ) i mam
obiado kolacje.
-Spagetti Napolli Knorra równiez którym uszlachetniam czesto wlasne
spagetti aby mialo bardziej pomidorowy smak...to wszystko oczywiscie
gdy spiesze sie, jestem glodna, po pracy, wieczor, domownicy czekaja na
cos do jedzenia a ja nie mam zamiaru tracic calego wieczoru zeby zrobic
cos od podstaw.
-posypka kolorowa raz w roku-na pierniki :))
-smietana bita w spray'u
-owoce z puszki-... sie kiedys klocil, ze maja sztuczny metalowy smak
wiec chyba pasuja do tematu :))
-makaron z zupek chinskich swietny do salatek najrózniejszych
-przecier pomidorowy, ogórkowy, szczawiowy dodawany do prawdziwych
warzyw gdy sie spiesze, zupa ma byc zaraz a w smaku ciagle cos jeszcze
brakuje
wiecej grzechów nie pamietam ;)
ciii
agi
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-11 12:51:14
Temat: Re: Czy macie slabosc do...
>(to co, tez moge zajrzec do Was za slupek?)
>AniaK
>PS. Aha no i nie zrobie inaczej kopytek jak z pure w proszku...
>
Nie jestem slupkiem
tylko bardzxo rozbudowana ozdoba architektoniczna
SLUP Krysi
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-11 12:54:39
Temat: Re: Czy macie slabosc do...Magda Rzepka wrote:
> Spoko Kryska, spoko! Dolaczam do Ciebie i przyznaje sie do jedzenia "od
> czasu do czasu" zupek chinskich firmy Vifon ... a co ja moge ze czasem
> przyjde do domu glodna jak smok i ani mi sie reka nie chce ruszyc i tyle
> co moge to zalac te nieszczesna "chinska krabowa" hihihi wrzatkiem :))))
> ... szczegolnie mi sie to zdarza zimowa pora ...
Ja tez nieraz jadam te zupki, gdy w pracy 8 godzin, a po pracy prosto do
czytelni - do domu wracam po godz. 21. W takiej sytuacji nieraz jem "zupki
chinskie" w pracy. I nawet niezle sa...]
Zreszta puree z proszku tez raz jadlam.
Zmieszcze sie za ten slup?
Maria
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-11 13:00:54
Temat: Re: Czy macie slabosc do...Użytkownik "Magda Rzepka" <m...@i...zabrze.pl>
| Krysia Thompson wrote:
| >
| > wiem, ze nikt sie teraz nie bedzie do mnie odzywal, bo sie
| > przyznaje do czegos, od czego grozi klatwa, ale co mi tam!
| > ciekawa jestem czy sa jeszcze tacy odwazni? (ciach)
|
| Spoko Kryska, spoko! Dolaczam do Ciebie i przyznaje sie do jedzenia "od
| czasu do czasu" zupek chinskich firmy Vifon ... a co ja moge ze czasem
| przyjde do domu glodna jak smok i ani mi sie reka nie chce ruszyc i tyle
| co moge to zalac te nieszczesna "chinska krabowa" hihihi wrzatkiem :))))
| ... szczegolnie mi sie to zdarza zimowa pora ...
Nie czytać przy jedzeniu:
Toż to smierdz jakby pomyje z mycia kutra rybackiego polac po makaronie.
Ja tego nie ruszam.
--
Pozdrawiam
GosiaH
PS. Mój mąż i dziecko są fanami smakowymi rzeczonych zup, ale z firmy smash.
O. Sami sobie zrobią.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-11 13:00:55
Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:k42spto7cmledshnljp55togl60v3mv2ke@4ax.com...
>
> >(to co, tez moge zajrzec do Was za slupek?)
> >AniaK
> >PS. Aha no i nie zrobie inaczej kopytek jak z pure w proszku...
> >
> Nie jestem slupkiem
> tylko bardzxo rozbudowana ozdoba architektoniczna
> SLUP Krysi
> K.T. - starannie opakowana
Oh sorryy Cie Slupie Przewielki. Ja tak z przyzwyczajenia....
Uklony Ci nalezne sle
AniaK
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-11 13:11:27
Temat: Re: Czy macie slabosc do...> Hasajcie sobie, hasajcie... a niech tu tylko Wiecie Kto wroci !
To ON do tego wątku też się dopisze z MacD...,
ale ja to jadam tylko w podróży, no zdarza mi się stacjonarnie skubnąć
jeszcze picceę [jak dziecię ma dosyć] z PizzaKapelusz. Reszta
"szybkichfudów" przyprawia mnie o...
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |