Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet.
pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: fghfgh <a...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Czy macie slabosc do...
Date: Tue, 11 Sep 2001 14:50:27 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl
Lines: 26
Message-ID: <3...@p...onet.pl>
References: <m...@4...com>
Reply-To: a...@p...onet.pl
NNTP-Posting-Host: raptor.pp.adso.com.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.tpi.pl 1000212630 18700 212.244.192.22 (11 Sep 2001 12:50:30 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: 11 Sep 2001 12:50:30 GMT
X-Accept-Language: en
X-Mailer: Mozilla 4.61 [en] (WinNT; I)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:67842
Ukryj nagłówki
Krysia Thompson wrote:
>
> sztucznego tzw swinstwa?
-barszcz czerwony Knorra ( NIE goracy kubek) którym zalewam pierogi z
miesem ( z reguly tez kupne-mam niezla garmazerke obok pracy ) i mam
obiado kolacje.
-Spagetti Napolli Knorra równiez którym uszlachetniam czesto wlasne
spagetti aby mialo bardziej pomidorowy smak...to wszystko oczywiscie
gdy spiesze sie, jestem glodna, po pracy, wieczor, domownicy czekaja na
cos do jedzenia a ja nie mam zamiaru tracic calego wieczoru zeby zrobic
cos od podstaw.
-posypka kolorowa raz w roku-na pierniki :))
-smietana bita w spray'u
-owoce z puszki-... sie kiedys klocil, ze maja sztuczny metalowy smak
wiec chyba pasuja do tematu :))
-makaron z zupek chinskich swietny do salatek najrózniejszych
-przecier pomidorowy, ogórkowy, szczawiowy dodawany do prawdziwych
warzyw gdy sie spiesze, zupa ma byc zaraz a w smaku ciagle cos jeszcze
brakuje
wiecej grzechów nie pamietam ;)
ciii
agi
|