Data: 2001-09-11 12:50:27
Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Od: fghfgh <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Krysia Thompson wrote:
>
> sztucznego tzw swinstwa?
-barszcz czerwony Knorra ( NIE goracy kubek) którym zalewam pierogi z
miesem ( z reguly tez kupne-mam niezla garmazerke obok pracy ) i mam
obiado kolacje.
-Spagetti Napolli Knorra równiez którym uszlachetniam czesto wlasne
spagetti aby mialo bardziej pomidorowy smak...to wszystko oczywiscie
gdy spiesze sie, jestem glodna, po pracy, wieczor, domownicy czekaja na
cos do jedzenia a ja nie mam zamiaru tracic calego wieczoru zeby zrobic
cos od podstaw.
-posypka kolorowa raz w roku-na pierniki :))
-smietana bita w spray'u
-owoce z puszki-... sie kiedys klocil, ze maja sztuczny metalowy smak
wiec chyba pasuja do tematu :))
-makaron z zupek chinskich swietny do salatek najrózniejszych
-przecier pomidorowy, ogórkowy, szczawiowy dodawany do prawdziwych
warzyw gdy sie spiesze, zupa ma byc zaraz a w smaku ciagle cos jeszcze
brakuje
wiecej grzechów nie pamietam ;)
ciii
agi
|