« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-07-01 08:18:36
Temat: Danie chinskie,Spagetti - jakie mieso?Mam pytanko - bardzo niewiele znam sie na gotowaniu wiec moze wy mi
powiedziecie jakie mieso potrzeba do spaghetti bolonese (mielone?) i dania
chinskiego
i jak je podgrzac lub przyrzadzic
dzieki :))
Rafal Neumann
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-07-01 10:23:52
Temat: Re: Danie chinskie,Spagetti - jakie mieso?
> Mam pytanko - bardzo niewiele znam sie na gotowaniu wiec moze wy mi
> powiedziecie jakie mieso potrzeba do spaghetti bolonese (mielone?) i dania
> chinskiego
Do spaghetti, mielone ze swinki lub krowki badz mieszane
Do chinszczyzny, kurczaczek, swinka, krowka, kaczka cienko pokrojone w
paseczki
MarchEf
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-07-02 09:38:07
Temat: Re: Danie chinskie,Spagetti - jakie mieso?
> > Mam pytanko - bardzo niewiele znam sie na gotowaniu wiec moze wy mi
> > powiedziecie jakie mieso potrzeba do spaghetti bolonese (mielone?) i dania
> > chinskiego
> Do spaghetti, mielone ze swinki lub krowki badz mieszane
> Do chinszczyzny, kurczaczek, swinka, krowka, kaczka cienko pokrojone w
> paseczki
i jarzyny na winie. (znaczy co się nawinie).
Waldek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |