Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Dzis w Santa Barbara

Grupy

Szukaj w grupach

 

Dzis w Santa Barbara

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2000-08-18 21:21:17

Temat: Dzis w Santa Barbara
Od: Magdalena Bassett <m...@w...net> szukaj wiadomości tego autora

Takie danie sprobowalam dzis w czasie lunchu:

kawalek pora, sparzony, przeciety wzdluz grzbietu, obrany tak, zeby miec
dlugie rurki
w kazdej rurce paski czerwonej papryki, pasek usmazonej piersi kurzej i
troche sera bleu
przyprawy (sol, pieprz, czosnek, chyba estragon)
te rurki ulozone w naczyniu do zapiekania, polane roztopionym maslem i
zapieczone az por zacznie miec zlotawe plamy. Moja porcja byla w malej
zapiekance z dwoma rurkami, plus salata na osobnym talerzu.
Bylo to dobre i ciekawe.
Magdalena Bassett

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Jak zroibć kawę po grecku - frappe?
Pytanie ?
Strony o winach
Żurawina 2
żurawina

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »