Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Fw: No i narobila mi smaka

Grupy

Szukaj w grupach

 

Fw: No i narobila mi smaka

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-10-11 19:42:23

Temat: Fw: No i narobila mi smaka
Od: a...@p...onet.pl (Agnieszka Roos) szukaj wiadomości tego autora

Joaska, oczywiscie. Juz bigos pyrkoce wesolo na kuchence, w piekarniku
dochodzi karkowka pieczona specjalnie w celu bigosowym, goraco w kuchni jak
w ukropie, a ja jestem szczesliwa ;-))

Macabra

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-10-15 13:48:40

Temat: Re: No i narobila mi smaka
Od: g...@a...net (Gosia Jurczyszyn) szukaj wiadomości tego autora


> Joaska, oczywiscie. Juz bigos pyrkoce wesolo na kuchence, w piekarniku
> dochodzi karkowka pieczona specjalnie w celu bigosowym, goraco w
> kuchni jak
> w ukropie, a ja jestem szczesliwa ;-))
--------------------
U mnie pracuje od rana:)))) Sliczny jest, juz taki ciemnozloty...! Ma w
sobie wieprzowinke, wolowinke, boczus wedzony, smalczyku nieco, ma
grzybki i sliwki i ziolka rozne, ale angielskiego nie, bo to nie
sledz!!! Jalowca ma w zamian:)))
Pachnie jak szatan i jest go cztery kilosy kapusty, dwa slodkiej, dwa
kiszonej, cale cztery dzikie, wyhodowane, a potem w czesci zakwaszone
przez moja tesciowa. Specjalnie po te kapuche pojechalam na wies, bo
juz myslalam, ze umre od tego bigosu Joanny, slina mi na klawiature
kapala:) Sliweczki tez ma w sobie dzikie, z ogrodu tesciowej (bo moja
tesciowa w ogrodzie drzewa hoduje), przez nia suszone, i grzyby z lasu
prawdziwego, z debami, suszone na weglowej kuchni...
Jeszcze mu wieczorem winka dam:))) Ale kielbaski juz chyba nie, bo
lepsze jest wrogiem dobrego. A on dobry, wiem, bo nie wytrzymalam i
podzarlam:)
Z reszty kapusty zrobie rozne golabki i sama nie wiem co jeszcze,
zostaly mi nadal dwie glowy bialej i dwa kilo kiszonej:)))
pozdrawiam
Gosia (w kapuscie)

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-10-16 19:24:51

Temat: Re: No i narobila mi smaka
Od: "Jerzy" <0...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

> Jeszcze mu wieczorem winka dam:)))

Dlaczego wieczorem?

> Ale kielbaski juz chyba nie, bo lepsze jest wrogiem dobrego.

Wybacz, ale miesa w bigosie to nigdy za duzo.
--
Pozdr. Jerzy Nowak

"Learn the rules. Then break some."



--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-10-16 20:29:18

Temat: Re: No i narobila mi smaka
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Wed, 16 Oct 2002 21:24:51 +0200, "Jerzy" <0...@m...pl>
wrote:

>> Jeszcze mu wieczorem winka dam:)))
>
>Dlaczego wieczorem?
>
>> Ale kielbaski juz chyba nie, bo lepsze jest wrogiem dobrego.
>
>Wybacz, ale miesa w bigosie to nigdy za duzo.
>--
>Pozdr. Jerzy Nowak
>
>"Learn the rules. Then break some."

no wlasnie jadlam taki, co to za duzo bylo, albo za malo kapuchy
takiej winnej...Kurpie tak robia czy inne Warmiany, suche i
miesne

Trys-Zos
K.T. - starannie opakowana


-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

zupa rybna - prośba o przepis
Czym się różnią............... ..???
bez pszenicy
szynka
co z kapusty?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »