| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-03-17 08:29:03
Temat: Gotowanie.Jak przygotować kurczaka z rożna ? W jakiej temperaturze piec i czym
przyprawić? Z jakimi potrawami można podawać?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-03-17 13:00:14
Temat: Re: Gotowanie.
technikum <z...@a...ids.bielsko.pl> schreef in berichtnieuws
3...@n...vogel.pl...
> Jak przygotować kurczaka z rożna ? W jakiej temperaturze piec i czym
> przyprawić? Z jakimi potrawami można podawać?
>
> No wlasnie. Tez sie nosze z zamiarem zrobienia kurczaczka z rozna, ale nie
mam zbyt duzego pojecia, jak. Musze wkoncu wyprobowac rozno w moim
piekarniku...
Pomocy!
Danka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-17 13:47:07
Temat: Re: Gotowanie.Danka wrote:
> technikum <z...@a...ids.bielsko.pl> schreef in berichtnieuws
> 3...@n...vogel.pl...
> > Jak przygotować kurczaka z rożna ? W jakiej temperaturze piec i czym
> > przyprawić? Z jakimi potrawami można podawać?
> >
> > No wlasnie. Tez sie nosze z zamiarem zrobienia kurczaczka z rozna, ale nie
> mam zbyt duzego pojecia, jak. Musze wkoncu wyprobowac rozno w moim
> piekarniku...
> Pomocy!
> Danka
Jak na poczatek, to posyp kurczaka sola albo sola czosnkowa, albo sola i
rozgniecionym czosnkiem, albo jesli nie boisz sie MSG to "Vegeta" jest tez OK. i
na rozen niech sie poobraca.
Slav
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-17 15:15:36
Temat: Re: Gotowanie.Probowalem juz kilka przepisow, ale zdecydowanie z rozna
najbardziej
smakuje mi najprostszy. Wyplukac, natrzec sola, (od srodka tez),
zostawic
na godzine, nadziac na rozen, zwiazac nitka, osuszyc, natrzec
oliwa
z oliwek i piec tak dlugo, za skorka bedzie cienka, jak bibulka.
BK
Danka wrote:
>
> technikum <z...@a...ids.bielsko.pl> schreef in berichtnieuws
> 3...@n...vogel.pl...
> > Jak przygotować kurczaka z rożna ? W jakiej temperaturze piec i czym
> > przyprawić? Z jakimi potrawami można podawać?
> >
> > No wlasnie. Tez sie nosze z zamiarem zrobienia kurczaczka z rozna, ale nie
> mam zbyt duzego pojecia, jak. Musze wkoncu wyprobowac rozno w moim
> piekarniku...
> Pomocy!
> Danka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-17 17:49:41
Temat: Re: Gotowanie.
Bogusław Kempny <k...@s...com.pl> schreef in berichtnieuws
3...@s...com.pl...
> Probowalem juz kilka przepisow, ale zdecydowanie z rozna
> najbardziej
> smakuje mi najprostszy. Wyplukac, natrzec sola, (od srodka tez),
> zostawic
> na godzine, nadziac na rozen, zwiazac nitka, osuszyc, natrzec
> oliwa
> z oliwek i piec tak dlugo, za skorka bedzie cienka, jak bibulka.
>
> BK
>
>
Wielkie dzieki za pomoc! Teraz tylko kupic kurczaka i do dziela!
Danka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |