Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Gotowanie.

Grupy

Szukaj w grupach

 

Gotowanie.

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2000-03-17 08:29:03

Temat: Gotowanie.
Od: "technikum" <z...@a...ids.bielsko.pl> szukaj wiadomości tego autora

Jak przygotować kurczaka z rożna ? W jakiej temperaturze piec i czym
przyprawić? Z jakimi potrawami można podawać?


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2000-03-17 13:00:14

Temat: Re: Gotowanie.
Od: "Danka" <j...@z...nl> szukaj wiadomości tego autora


technikum <z...@a...ids.bielsko.pl> schreef in berichtnieuws
3...@n...vogel.pl...
> Jak przygotować kurczaka z rożna ? W jakiej temperaturze piec i czym
> przyprawić? Z jakimi potrawami można podawać?
>
> No wlasnie. Tez sie nosze z zamiarem zrobienia kurczaczka z rozna, ale nie
mam zbyt duzego pojecia, jak. Musze wkoncu wyprobowac rozno w moim
piekarniku...
Pomocy!
Danka


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-03-17 13:47:07

Temat: Re: Gotowanie.
Od: Slavek <s...@u...net> szukaj wiadomości tego autora

Danka wrote:

> technikum <z...@a...ids.bielsko.pl> schreef in berichtnieuws
> 3...@n...vogel.pl...
> > Jak przygotować kurczaka z rożna ? W jakiej temperaturze piec i czym
> > przyprawić? Z jakimi potrawami można podawać?
> >
> > No wlasnie. Tez sie nosze z zamiarem zrobienia kurczaczka z rozna, ale nie
> mam zbyt duzego pojecia, jak. Musze wkoncu wyprobowac rozno w moim
> piekarniku...
> Pomocy!
> Danka

Jak na poczatek, to posyp kurczaka sola albo sola czosnkowa, albo sola i
rozgniecionym czosnkiem, albo jesli nie boisz sie MSG to "Vegeta" jest tez OK. i
na rozen niech sie poobraca.

Slav


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-03-17 15:15:36

Temat: Re: Gotowanie.
Od: Bogusław Kempny <k...@s...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

Probowalem juz kilka przepisow, ale zdecydowanie z rozna
najbardziej
smakuje mi najprostszy. Wyplukac, natrzec sola, (od srodka tez),
zostawic
na godzine, nadziac na rozen, zwiazac nitka, osuszyc, natrzec
oliwa
z oliwek i piec tak dlugo, za skorka bedzie cienka, jak bibulka.

BK

Danka wrote:
>
> technikum <z...@a...ids.bielsko.pl> schreef in berichtnieuws
> 3...@n...vogel.pl...
> > Jak przygotować kurczaka z rożna ? W jakiej temperaturze piec i czym
> > przyprawić? Z jakimi potrawami można podawać?
> >
> > No wlasnie. Tez sie nosze z zamiarem zrobienia kurczaczka z rozna, ale nie
> mam zbyt duzego pojecia, jak. Musze wkoncu wyprobowac rozno w moim
> piekarniku...
> Pomocy!
> Danka

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-03-17 17:49:41

Temat: Re: Gotowanie.
Od: "Danka" <j...@z...nl> szukaj wiadomości tego autora


Bogusław Kempny <k...@s...com.pl> schreef in berichtnieuws
3...@s...com.pl...
> Probowalem juz kilka przepisow, ale zdecydowanie z rozna
> najbardziej
> smakuje mi najprostszy. Wyplukac, natrzec sola, (od srodka tez),
> zostawic
> na godzine, nadziac na rozen, zwiazac nitka, osuszyc, natrzec
> oliwa
> z oliwek i piec tak dlugo, za skorka bedzie cienka, jak bibulka.
>
> BK
>
>

Wielkie dzieki za pomoc! Teraz tylko kupic kurczaka i do dziela!
Danka


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Pytanie formalne
Potrawy z cielęciny
udziec z dzika
Ponownie przepis
Re: Grzaniec?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »