| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-05-13 12:32:47
Temat: Gotowanie na parzeWitam serdecznie
Mam pytanie dotyczące gotowania na parze. Wiem, że warzywa są super i ryba
też. Jakie mięso można tak gotowaći jak to dokładnie zrobić, żeby było
dobre?
Pozdrawiam
Kasia Es.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-05-13 18:49:58
Temat: Re: Gotowanie na parzekwestia gustu, ale moim zdnaiem mięsa dobrz ena samej parze nie zrobisz, a
pieca konwekcyjno parowego zapewne nie masz. Para to 100C, a to na mięso za
mało. Chyba że parówki :))))
V.
Użytkownik "Kasia Es" <k...@t...pl> napisał w wiadomości
news:abober$q0j$1@news.onet.pl...
> Witam serdecznie
>
> Mam pytanie dotyczące gotowania na parze. Wiem, że warzywa są super i ryba
> też. Jakie mięso można tak gotowaći jak to dokładnie zrobić, żeby było
> dobre?
>
> Pozdrawiam
>
> Kasia Es.
>
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-05-14 09:48:32
Temat: Re: Gotowanie na parze
Użytkownik "vefour" <v...@w...pl> napisał w wiadomości
news:abp1vd$oud$1@news.tpi.pl...
> kwestia gustu, ale moim zdnaiem mięsa dobrz ena samej parze nie zrobisz, a
> pieca konwekcyjno parowego zapewne nie masz. Para to 100C, a to na mięso
za
> mało. Chyba że parówki :))))
Dzięki bardzo.
Z powodu bardzo małego odzewu na moje pytanie będę zmuszona trochę
poeksperymentować. Jeżeli mój mężczyzna przeżyje, to podzielę się
doświadczeniami :)))
Pozdrawiam
Kasia Es.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |