« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-04-13 06:27:37
Temat: Re: I'm backFeliks <f...@p...net> wrote:
> >
> OK... przepraszam, nawet nie pomyslalem co to za roznica caly czy kawalek...
> Moj HD ma 23 GB
> F.
Kwestia netykiety, czyli prosciej mowiac, dobrych obyczajow, ulatwiania
zycia innym.
Widze, ze teraz jest w modzie chwalenie sie wielkoscia HD. Zmartwie
Cie. Za pol roku poczujesz sie zmuszony zmienic go na wiekszy.
Zreszta, jezeli uzywa sie klasycznego czytnika newsow, pracujacego w
trybie "on-line", jak np. MS Outlook, czy Netscape, to przeczytane listy
i tak nie sa zapisywane na twardym dysku.
Wladyslaw
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-04-13 06:35:29
Temat: Re: I'm back
"Wladyslaw Los" <w...@t...com.pl> wrote in message
news:1e90pjh.1m69alqbftm4aN%wlos@tele.com.pl...
> Feliks <f...@p...net> wrote:
>
>
> > >
> > OK... przepraszam, nawet nie pomyslalem co to za roznica caly czy
kawalek...
> > Moj HD ma 23 GB
> > F.
>
> Kwestia netykiety, czyli prosciej mowiac, dobrych obyczajow, ulatwiania
> zycia innym.
>
> Widze, ze teraz jest w modzie chwalenie sie wielkoscia HD. Zmartwie
> Cie. Za pol roku poczujesz sie zmuszony zmienic go na wiekszy.
>
> Wladyslaw
W modzie jest zwracanie widze uwagi ludziom ktorzy juz raz za swoj blad
przeprosili...
F.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-04-13 07:12:30
Temat: Odp: I'm backczesc, cieszymy sie ze wrocilas i uraczylas nas tym
smakowitym opisem. wyciagnelas jakies nowe ciekawe
przepisy?
glodna nowinek dominika
ps.: szkoda, ze twoj post wywolal jedynie ponizsza
dyskusje NTG(komp., krzaczki, itd.) zamiast fantastycznych
wspominek gastronomiczno-turystycznych :)
Użytkownik Herbatka <b...@d...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:Li4J4.289$D...@n...tpnet.pl...
> Witam Państwa,
> obowiązki zawodowe oderwały mnie od komputera i na parę dni wywiały do
> Niemiec, a wy tu takie rzeczy - jakieś odchudzanie itp. Muszę was trochę
> kulinarnie poszczuć. Otóz byłam w małej miejscowości - gdzie na szczęście
> więcej knajp niż mieszkańców
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-04-13 07:18:25
Temat: Odp: I'm backlub powyzsza, zalezy kto jak odbiera :))))
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-04-13 08:13:37
Temat: Re: I'm backOn Wed, 12 Apr 2000, Magdalena Bassett wrote:
[...]
> Wyjac 20 minut przed podaniem, kroic w plastry.
A nie można po cichu tego zrobić? :-))))
Zuzanka
--
Małgorzata "Zuzanka" Krzyżaniak ^. .^ http://3276979202/~zuzanka/
= Y =
A cat's desire to scratch furniture is directly proportional to the cost of
the furniture. -- Law of Furniture Replacement
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-04-13 15:37:20
Temat: Re: I'm backOk, ok sorry za krzaczki. Zawsze pisałam bez polskich znakow diakrytycznych,
ale zauwazylam, ze duzo grupowiczow tego nie robi a ich posty (ja
przynajmniej) widze swietnie. Jesli ktos jednak ma miec z tego powodu
klopoty z odczytaniem, to wrazam do "bezogonkowcow" (choc IMHO ogonki na
grupie kulinarnej bardzo sie przydaja (i to nie tylko w sensie
gastronomicznym :-), czasami skladnik zapisany w formie bez polskich znakow
wyglada tak, ze trzeba sie mocno nabiedzic, zeby wymyslic o co do czorta tak
na prawde chodzilo autorowi. A tak poza tym, co jest ? Ktos ziarna
nienawisci zasial na grupie ? Feliks z Wladyslawem zra sie od kilkunastu
postow, ludzie sie jacys czepliwi zrobili. A moze to tylko moja rozwinieta
schizofrenia :-))) Przepisow zadnych nie przywiozlam, bo Grek zazdrosnie
kryl swe tajemnice, ale co nieco podpatrzylam i jak wyprobuje, to sie na
pewno podziele.
Do nastepnego przepisu
Herbatka
kianit wrote in message ...
>czesc, cieszymy sie ze wrocilas i uraczylas nas tym
>smakowitym opisem. wyciagnelas jakies nowe ciekawe
>przepisy?
>glodna nowinek dominika
> ps.: szkoda, ze twoj post wywolal jedynie ponizsza
>dyskusje NTG(komp., krzaczki, itd.) zamiast fantastycznych
>wspominek gastronomiczno-turystycznych :)
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-04-26 20:41:20
Temat: RE: I'm backWitajcie,
Herbatka napisała:
> Ale najbardziej polecam mus z bakłażanów. Cos pysznego. Jak
> na moje kubki smakowe to były bakłażany upieczone w piecu, obrane
> ze skórki i zmielone, względnie zmiażdżone. Do tego oliwa z oliwek,
> dużo czosnku i sok z cytryny, ewentualnie jakiś delikatny ocet winny.
Opiekane w calosci na ogniu (w domowych warunkach na palniku gazowym) - az
zacznie odchodzic platami stwardniala skorka. Nie polecam osobom, ktore nie
przepadaja za doglebnym czyszczeniem calej kuchni - paskudzi
niemilosiernie...
Potem takie baklazany leza i ociekaja (zeby zgubily goryczke), a nastepnie
sa siekane DREWNIANYM nozem (inaczej czernieja).
Jezeli chcecie, wypytam przy najblizszej okazji mamy - ona robi to
namietnie, a przepis ma "rodowity" ;)
Pozdrawiam,
Sebastian
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-04-27 13:16:12
Temat: Re: I'm backSlavek <s...@u...net> wstukal(a) pracowicie:
>> Pieknie piszesz.... zeby to tak jeszcze bez polskich "krzaczkow"
>> Pozdrowienia
>> F.
> Ty mozesz tez jesli uzywasz "Netscape".
> Wybierz: View
> potem: Character Set
> a nastepnie: Central European (Windows-1250)
> i juz
Ludzie, nie! Błagam! Troll, czy co? Zgodnie z polską NETykietą, używamy albo
ISO-8859-2, albo nic! Zostawcie Windziany charset Billowi.
Antek Goldstein
--
___/___ : I Harcerz nie świnia - wszystko zje. I
< 102 >======= I I
/o----d-----b---o\ : I I
\8oooooooooooo8/ : I___________________________________________________
__I
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |