Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Jagnięcina, właściwie kotlety jagnięce.

Grupy

Szukaj w grupach

 

Jagnięcina, właściwie kotlety jagnięce.

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 12


« poprzedni wątek następny wątek »

11. Data: 2006-10-30 15:30:25

Temat: Re: Jagnięcina, właściwie kotlety jagnięce.
Od: "Mariusz" <m...@v...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

>> suszonymi ziolami (wg humoru : tymiankiem albo ziolami
>> prowansalskimi).
>
> Miętą, miętą z miodem, mniam:)
>

Ooo! A nie jest zbyt agresywne to w smaku?

Mariusz


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


12. Data: 2006-10-30 17:33:57

Temat: Re: Jagni?cina, w?a?ciwie kotlety jagni?ce.
Od: Ewa <n...@y...com> szukaj wiadomości tego autora

Mariusz wrote:

> Zresztą warto np.
>
>>zdeglasować nim patelnię po smażeniu steków czy kotletów - lekko odparuje
>>i
>>pyszny sosik gotowy.
>
>
> Koniecznie spróbuję. Dotychczas dolewałem wina wytrawnego czerwonego.


No, akurat deglasowanie jagnieciny to raczej odradzam. Niezbyt przyjemny
jest skoncentrowany smak przypominajacy juz baranine.


Ewcia

--
Niesz

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Sernik Ikselki - chwalę :-)
Co uważacie o...?
kolorowy ryż z kurczakiem w cieście
gruszki ...
Fasola zmielona co zrobić?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »