| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-09-06 11:01:09
Temat: Jak wykorzystać?Na prośbę Kudłatej, odciętej od sieci, wrzucam pytanie:
"Robilam sliwki w occie zasypywane cukrem.Zostalo mi
sporo soku po zlozeniu do sloiczkow.Mam wienc taki
syropek sliwkowo-octowy, dosc slodki, okolo litra.
Moze kto ma pomysl jak to wykorzystac?"
Krycha z up. Qd
P.S. Kumpel kiedys zastęował szefa i z upodobaniem na
wszystkich dokumentach pisał "zupa Kowalski".
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-09-06 11:53:42
Temat: Re: Jak wykorzystać?Moze wyslesz choc odrobinke na l...@p...pl ... ?
--
pozdrowienia
Leszek Pawlisz, Krakow
0501 58 66 90
l...@p...pl
--
Dicere non est facere
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-06 11:54:48
Temat: Re: Jak wykorzystać?
Użytkownik "Krystyna Chiger" <k...@p...pl> napisał w wiadomości
news:3D788AF5.9D21E457@people.pl...
> Na prośbę Kudłatej, odciętej od sieci, wrzucam pytanie:
>
> "Robilam sliwki w occie zasypywane cukrem.Zostalo mi
> sporo soku po zlozeniu do sloiczkow.Mam wienc taki
> syropek sliwkowo-octowy, dosc slodki, okolo litra.
> Moze kto ma pomysl jak to wykorzystac?"
>
> Krycha z up. Qd
>
> P.S. Kumpel kiedys zastęował szefa i z upodobaniem na
> wszystkich dokumentach pisał "zupa Kowalski".
********
Moze do jakiegos sosu domiesnego. Na przyklad schab duszony, a pozniej mu
tego syropku dowalic?
AniaK
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-06 16:19:30
Temat: Re: Jak wykorzystać?
Krystyna Chiger wrote:
>
> Na prośbę Kudłatej, odciętej od sieci, wrzucam pytanie:
>
> "Robilam sliwki w occie zasypywane cukrem.Zostalo mi
> sporo soku po zlozeniu do sloiczkow.Mam wienc taki
> syropek sliwkowo-octowy, dosc slodki, okolo litra.
> Moze kto ma pomysl jak to wykorzystac?"
Do czerwonej kapusty, do chinskiego sosu, do marynowania piersi
kurzecych, do polewania pieczonej kaczki (w czasie pieczenia)
MB
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |