« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-10-12 16:28:44
Temat: Kapusta zasamz.-> swieza + kiszona?Witam!
Chce (zaraz) robic lazanki i tak sie zlozylo ze mam pol glowki surowej
kapusty i kapuste kiszona i chcialbym je obie razem "wlazankowac".
stad moje pytanie - najchetniej bym je zrobil od razu w jednym garnku wiec
jak to zrobic? najpierw gotowac w wodzie i potem podsmazyc czy jak??
najpierw kiszona czy surowa czy jak?? prosze o w miare szybka pomoc.
pozdrawiam!
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-10-12 17:10:04
Temat: Re: Kapusta zasamz.-> swieza + kiszona?
Użytkownik "Pawel" <kazin_super_electronic(wytnij-to)@(wytnij-to)wp.pl>
napisał w wiadomości news:ckh0n9$t2e$1@news.dialog.net.pl...
> Witam!
>
> Chce (zaraz) robic lazanki i tak sie zlozylo ze mam pol glowki surowej
> kapusty i kapuste kiszona i chcialbym je obie razem "wlazankowac".
> stad moje pytanie - najchetniej bym je zrobil od razu w jednym garnku wiec
> jak to zrobic? najpierw gotowac w wodzie i potem podsmazyc czy jak??
> najpierw kiszona czy surowa czy jak?? prosze o w miare szybka pomoc.
>
Według mnie najpierw podgotować świeżą, gdy zmięknie pokroić i podsmażać
razem z kiszoną.
Smacznego
Jeannette
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-10-12 19:01:55
Temat: Re: Kapusta zasamz.-> swieza + kiszona?
Użytkownik "Jeannette" <j...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:ckh3a9$4u$1@news.onet.pl...
>
> Użytkownik "Pawel" <kazin_super_electronic(wytnij-to)@(wytnij-to)wp.pl>
> napisał w wiadomości news:ckh0n9$t2e$1@news.dialog.net.pl...
> > Witam!
> >
> > Chce (zaraz) robic lazanki i tak sie zlozylo ze mam pol glowki surowej
> > kapusty i kapuste kiszona i chcialbym je obie razem "wlazankowac".
> > stad moje pytanie - najchetniej bym je zrobil od razu w jednym garnku
wiec
> > jak to zrobic? najpierw gotowac w wodzie i potem podsmazyc czy jak??
> > najpierw kiszona czy surowa czy jak?? prosze o w miare szybka pomoc.
> >
> Według mnie najpierw podgotować świeżą, gdy zmięknie pokroić i podsmażać
> razem z kiszoną.
> Smacznego
> Jeannette
>
dzieki - powiodlo sie - wielkie dzieki za pomoc!
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-10-13 00:15:24
Temat: Re: Kapusta zasamz.-> swieza + kiszona?Pawel wrote:
> Użytkownik "Jeannette" <j...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:ckh3a9$4u$1@news.onet.pl...
>>
>> Użytkownik "Pawel"
>> <kazin_super_electronic(wytnij-to)@(wytnij-to)wp.pl> napisał w
>> wiadomości news:ckh0n9$t2e$1@news.dialog.net.pl...
>>> Witam!
>>>
>>> Chce (zaraz) robic lazanki i tak sie zlozylo ze mam pol glowki
>>> surowej kapusty i kapuste kiszona i chcialbym je obie razem
>>> "wlazankowac". stad moje pytanie - najchetniej bym je zrobil od
>>> razu w jednym garnku wiec jak to zrobic? najpierw gotowac w wodzie
>>> i potem podsmazyc czy jak?? najpierw kiszona czy surowa czy jak??
>>> prosze o w miare szybka pomoc.
>>>
>> Według mnie najpierw podgotować świeżą, gdy zmięknie pokroić i
>> podsmażać razem z kiszoną.
>> Smacznego
>> Jeannette
>>
>
> dzieki - powiodlo sie - wielkie dzieki za pomoc!
===
To niemożliwe, nie miało prawa się udać. LOL
waldek
===
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-10-13 10:10:48
Temat: Re: Kapusta zasamz.-> swieza + kiszona?
>
>Nie udaloby sie gdyby gotowac razem surowa i kiszona , bo kwas nie
>pozwolilby zmieknac surowej.
>Adam
a mnie w bigosie mieknie.
Pierz
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-10-13 21:26:58
Temat: Re: Kapusta zasamz.-> swieza + kiszona?Krysia Thompson wrote:
> a mnie w bigosie mieknie.
===
Ale co?
Bo mi mięknie po bigosie, zwłaszcza zakrapiapianym. Do bigosu nie wkładam.
LOL
waldek
===
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-10-14 15:12:30
Temat: Re: Kapusta zasamz.-> swieza + kiszona?
waldek wrote:
> Krysia Thompson wrote:
>
> > a mnie w bigosie mieknie.
> ===
> Ale co?
> Bo mi mięknie po bigosie, zwłaszcza zakrapiapianym. Do bigosu nie wkładam.
> LOL
>
> waldek
> ===
I tak z rana? dzieki za humor :)))
MB
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-10-14 20:11:33
Temat: Re: Kapusta zasamz.-> swieza + kiszona?Użytkownik Magdalena Bassett napisał:
>>Bo mi mięknie po bigosie, zwłaszcza zakrapiapianym. Do bigosu nie wkładam.
>>LOL
>>
>>waldek
>>===
>
>
> I tak z rana? dzieki za humor :)))
> MB
Rzeczywiście, koń by się uśmiał.
--
pa, BBjk
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |