| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-08-19 10:17:31
Temat: Karczek pieczonyRatunku, bo googlam i nic.
Potrzebuję przepisu na pieczoną karkówkę, pieczeń zwyczajną, zamarynowany na
noc kawał mięsa w folię, do piekarnika i już. Na to sos np. chrzanowy,
robiony osobno.
Czy mogę to potraktować tak samo jak schab pieczony? Bo schab wysycha
podczas pieczenia, a karczek nie.
Na 4 osoby na 2 dni 1,5 kg wystarczy?
--
KingAM
"Nic nie dzieje się bez nas.
Nawet sny śnią się z naszym udzialem"
*danuta*stenka*odwiedź*mnie*we*śnie
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-08-19 10:19:23
Temat: Re: Karczek pieczony>
> Czy mogę to potraktować tak samo jak schab pieczony?
>
Można, ja go traktuję tak samo.
>
> Na 4 osoby na 2 dni 1,5 kg wystarczy?
>
Jeśli to ma być tylko na obiad - to starczy.
Pozdrówka - Agnieszka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-08-19 10:35:34
Temat: Re: Karczek pieczony>
> Można, ja go traktuję tak samo.
>
> > Na 4 osoby na 2 dni 1,5 kg wystarczy?
> >
> Jeśli to ma być tylko na obiad - to starczy.
Tylko na obiad. Chodziło mi o to, czy skurczy się tak samo jak schab, czy
mniej.
> Pozdrówka - Agnieszka
Dziękuję
KingAM
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-08-19 13:48:38
Temat: Re: Karczek pieczony> >
> > Na 4 osoby na 2 dni 1,5 kg wystarczy?
> >
>
> Jeśli to ma być tylko na obiad - to starczy.
>
na 4 osoby na dwa dni czyli 8 porcji???
na pewno nie starczy (chyba ze porcje dzieciece)
ja bym wzial jakies 2 -- 2.5 kilo
pozdrawiam WM
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-08-19 13:54:57
Temat: Re: Karczek pieczony> na pewno nie starczy (chyba ze porcje dzieciece)
>
> ja bym wzial jakies 2 -- 2.5 kilo
>
Zakładając, że będzie to obiad normalny z 2 dań, a potem tort?
K
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |