| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-09-11 09:28:42
Temat: Kotleciki grzybowe60 dag swiezych grzybkow(kurki, gaski, opienki, pieczarki)
, 2 czerstwe bulki, 1/2szklanki mleka, 1 jajko
, 2 cebulki, 3-4 lyzki margaryny, sol, pieprz, 2 lyzki tartego sera
zoltego, margaryna lub olej do smazenia
Grzyby wymyc, ugotowac, odcedzic. Bulke namoczyc w mleku
, odcisnac. Cebule obrac, posiekac, zrumienic na tluszczu.
Grzyby, bulke i cebule przepuscic przez maszynke
, dodac jajko, sol, pieprz, wyrobic mase
Formowac male kotleciki, obtaczac w tartej bulce wymieszanej z serem.
Podawac z ziemniaczklami i surowka.
smasnego
AS
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |