Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Krucha piana - jak?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Krucha piana - jak?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2005-02-17 10:23:00

Temat: Krucha piana - jak?
Od: "AKS" <o...@b...zag.pl> szukaj wiadomości tego autora

Witajcie,
Jak zrobic piane z bialek (oczywiscie ubic),
zeby po wylozeniu na ciasto i upieczeniu
byla krucha i lamiaca sie a nie ciagnaca
i mokra (z czasem)?

--
Pozdrowienia,
AKS


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2005-02-17 11:51:20

Temat: Re: Krucha piana - jak?
Od: "Barbara" <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> szukaj wiadomości tego autora

> Witajcie,
> Jak zrobic piane z bialek (oczywiscie ubic),
> zeby po wylozeniu na ciasto i upieczeniu
> byla krucha i lamiaca sie a nie ciagnaca
> i mokra (z czasem)?
> Pozdrowienia,
> AKS

Po wyłożeniu piany na ciasto już nie pieczemy wysokiej temperaturze tylko
suszymy w temp. około 100 stopni Celsjusza.

Pozdrawiam.
Barbara.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2005-02-18 22:58:11

Temat: Re: Krucha piana - jak?
Od: "gsk" <c...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

> Jak zrobic piane z bialek (oczywiscie ubic),
> zeby po wylozeniu na ciasto i upieczeniu
> byla krucha i lamiaca sie a nie ciagnaca
> i mokra (z czasem)?
>
dodać bardzo duż cukru pudru


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2005-03-22 17:16:52

Temat: Re: Krucha piana - jak?
Od: "Monika" <m...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dodaj mąkę ziemniaczaną lub kisiel
- Moniś


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Dlaczego nie wychodzi ciasto?
hortobagyi palacsinta
Ciastka maślane z jabłkiem
SOS bialy z La Degrasso ????
biszkopt

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »