| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-02-17 10:23:00
Temat: Krucha piana - jak?Witajcie,
Jak zrobic piane z bialek (oczywiscie ubic),
zeby po wylozeniu na ciasto i upieczeniu
byla krucha i lamiaca sie a nie ciagnaca
i mokra (z czasem)?
--
Pozdrowienia,
AKS
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2005-02-17 11:51:20
Temat: Re: Krucha piana - jak?> Witajcie,
> Jak zrobic piane z bialek (oczywiscie ubic),
> zeby po wylozeniu na ciasto i upieczeniu
> byla krucha i lamiaca sie a nie ciagnaca
> i mokra (z czasem)?
> Pozdrowienia,
> AKS
Po wyłożeniu piany na ciasto już nie pieczemy wysokiej temperaturze tylko
suszymy w temp. około 100 stopni Celsjusza.
Pozdrawiam.
Barbara.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2005-02-18 22:58:11
Temat: Re: Krucha piana - jak?> Jak zrobic piane z bialek (oczywiscie ubic),
> zeby po wylozeniu na ciasto i upieczeniu
> byla krucha i lamiaca sie a nie ciagnaca
> i mokra (z czasem)?
>
dodać bardzo duż cukru pudru
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2005-03-22 17:16:52
Temat: Re: Krucha piana - jak? Dodaj mąkę ziemniaczaną lub kisiel
- Moniś
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |