| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-02-18 16:14:55
Temat: Kurczak w pampersieZmiany etykiet, skrawanie utlenionych części, kąpiele w nadmanganianie
potasu, panierowanie, wreszcie serwowanie w daniach gotowych - to
najczęściej stosowane zabiegi przez niektórych sprzedawców mięsa i jego
przetworów. Dzięki nim mięso wraca do "dawnej" świeżości.
http://wiadomosci.wp.pl/prasaWiadomosc.html?wid=4892
185&ticket=6195937956649
2733XF%2FyW9o3SzqAUKeFZanoNKV8HKBLgCfRAPZLR7SeX6ZM10
IURmlmBi318p9DLwPXLX1%2F
FkTqA6QyUM8bDWCY6MVyPKAisW9wBLNAK0sIAwOSV0m25MQGrzRr
pRqAMiT
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-02-18 20:52:13
Temat: Re: Kurczak w pampersieUżytkownik "rena" <r...@a...pl> napisał w wiadomości
news:c1032c$oit$1@mamut.aster.pl...
> Zmiany etykiet, skrawanie utlenionych części, kąpiele w nadmanganianie
> potasu, panierowanie, wreszcie serwowanie w daniach gotowych - to
> najczęściej stosowane zabiegi przez niektórych sprzedawców mięsa i jego
> przetworów. Dzięki nim mięso wraca do "dawnej" świeżości.
>
>
http://wiadomosci.wp.pl/prasaWiadomosc.html?wid=4892
185&ticket=6195937956649
>
2733XF%2FyW9o3SzqAUKeFZanoNKV8HKBLgCfRAPZLR7SeX6ZM10
IURmlmBi318p9DLwPXLX1%2F
> FkTqA6QyUM8bDWCY6MVyPKAisW9wBLNAK0sIAwOSV0m25MQGrzRr
pRqAMiT
>
>
Dużo pracuję na komputerze ale w takim języku jeszcze na szczęście nie mówię
;)
http://tinylink.com/?MBCgUc7NBP !
Pozdr
Nell znad herbatki jaśminowej :)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |