Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Lasage w restauracji

Grupy

Szukaj w grupach

 

Lasage w restauracji

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-09-04 18:31:32

Temat: Lasage w restauracji
Od: "vel" <m...@v...pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam wszystkich

Zagladam na grupe dosyc czesto, ale dopiero teraz postanowilem Was sie
poradzic. Pytanie glownie do osob ktore prowadza lokale gastronomiczne lub
pracuja . Ciekaw jestem jak przyrzadzana jast lasagna aby podac ja na stol w
okolo 15 min. Do jakiego stopnia ma byc przygotowana i jak przechowywana
jako polprodukt aby byla smaczna. Jakiego makaronu uzywac (marki). Inne
spostrzezenia.
Licze na wasza pomoc.
bzik



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-09-06 11:47:44

Temat: Odp: Lasage w restauracji
Od: "bonbon" <b...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik vel <m...@v...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:9n
36mp$6o7$...@n...tpi.pl...

> Ciekaw jestem jak przyrzadzana jast lasagna aby podac ja na stol w
> okolo 15 min. Do jakiego stopnia ma byc przygotowana i jak przechowywana

jesli jest podana w 15 min to zapewne jest wczesniej przygotowana i zapiecz
ona (bez serka) i ewentualnie przechowywana w lodowce
po przyjeciu zamowienia pozostanie tylko zapiekanie z serkiem

pozdrawiam
bonbonR


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

pytanie....
dla tych co się nudzą...fotka.
ukradli mi kompa, sorry za brak odpowiedzi?
RE: nikt mnie nie lubi...
RE: nikt mnie nie lubi...

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »