| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-09-04 18:31:32
Temat: Lasage w restauracjiWitam wszystkich
Zagladam na grupe dosyc czesto, ale dopiero teraz postanowilem Was sie
poradzic. Pytanie glownie do osob ktore prowadza lokale gastronomiczne lub
pracuja . Ciekaw jestem jak przyrzadzana jast lasagna aby podac ja na stol w
okolo 15 min. Do jakiego stopnia ma byc przygotowana i jak przechowywana
jako polprodukt aby byla smaczna. Jakiego makaronu uzywac (marki). Inne
spostrzezenia.
Licze na wasza pomoc.
bzik
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-09-06 11:47:44
Temat: Odp: Lasage w restauracji
Użytkownik vel <m...@v...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:9n
36mp$6o7$...@n...tpi.pl...
> Ciekaw jestem jak przyrzadzana jast lasagna aby podac ja na stol w
> okolo 15 min. Do jakiego stopnia ma byc przygotowana i jak przechowywana
jesli jest podana w 15 min to zapewne jest wczesniej przygotowana i zapiecz
ona (bez serka) i ewentualnie przechowywana w lodowce
po przyjeciu zamowienia pozostanie tylko zapiekanie z serkiem
pozdrawiam
bonbonR
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |