| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-02-23 16:11:44
Temat: Light corn sirupwitam w tlusty czwartek!
Zakupilam sobie w Ameryce jw. i zapomnialam do czego sluzy.Co mozna z niego
zrobic.Prosze pomozcie!
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-02-23 19:44:10
Temat: Re: Light corn sirup"Goska" <g...@g...SKASUJ-TO.pl> wrote in message
news:dtkms0$jvd$1@inews.gazeta.pl..
> Zakupilam sobie w Ameryce jw. i zapomnialam do czego sluzy.Co mozna z
> niego
> zrobic.Prosze pomozcie!
...syrup
A sluzy do pieczenia i gotowania. Nie krystalizuje, wiec dobry do slodzenia
kremow, dzemow i takich tam.
Jesli chodzi o "slodkosc" to ugotowanie 1 i 1/4 szklanki cukru w 1/3
szklance wody daje te sama slodkosc.
--
><eM eL><Washington, D.C.><
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-02-24 14:33:36
Temat: Re: Light corn sirupWiem,wiem syrup.Jak napisalam to dopiero zobaczylam ze z bledem, a nie da
sie poprawic.
Dzieki.Czyli nie ma jakiegos konkretnego przeznaczenia.....
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |