| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-03-15 08:42:45
Temat: Łosos-dylematy meżaWitam.
Kupiłem dzis ładny płat łososia i co tu z nim zrobic? Podpiec na patelni w
mace a moze macie lepsze pomysly jak go przyrzadzić.
Bede wdzieczny za rady bo mam pustke w głowie.
Pozdrawiam.
Piotr
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-03-15 10:09:57
Temat: Re: Łosos-dylematy meżaUżytkownik "Anna Piguła" <n...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:a6sc5d$ftt$1@news.tpi.pl...
> Witam.
> Kupiłem dzis ładny płat łososia i co tu z nim zrobic? Podpiec na patelni w
> mace a moze macie lepsze pomysly jak go przyrzadzić.
Na patelni to chyba dla platow lososia nieco zbyt brutalna obrobka.
Jader
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-03-15 13:54:10
Temat: Re: Łosos-dylematy meżaMajac dzwonka lososia tradycyjnie potraktowalismy je kroplami cytryny, sola,
pieprzem i suszonym tymiankiem. Potem zafliowalimy je i wlorzylismy do
piekarnika, na jakies chyba 20 min w temp 180^o.
Po wyjeciu, pyszna, delikatna rybka. Ciekawe okazalo sie tez, ze w tej rybie
jest tyle tluszczu :)
Pozdrawiam
cirrus
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-03-15 18:02:48
Temat: Re: Łosos-dylematy meża
> Majac dzwonka lososia tradycyjnie potraktowalismy je kroplami cytryny,
sola,
> pieprzem i suszonym tymiankiem. Potem zafliowalimy je i wlorzylismy do
> piekarnika, na jakies chyba 20 min w temp 180^o.
>Do tak upieczonej ryby mozesz zrobić sos chrzanowy, i już na talerzu polać
łososia tym sosem - pozdrowienia - Ania
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |