| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-05-10 08:16:29
Temat: MM a sniadankoHej !
Chleb wlasnej roboty (maka zytnia pelnoziarnista, orzechy, slonecznik
ziarenka, woda, drozdze), do tego mslo orzechowe (migdalowe) z Bioladen, sam
przecier, ew. sol morska, bez inkszych dodatkow i drzemik slodzony
skoncentrowanym sokiem jablkowym.
Monti to-to, czy nie ????
Co z makaronem razowym ???
pozdrowka nann, co zwalila 10 kilo na owocach, warzywach i nabiale, a teraz
chce dalej na Montim, ale jej nie bardzo wychodzi....
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2003-05-11 23:47:54
Temat: Re: MM a sniadanko
Użytkownik "nann" <n...@N...gazeta.pl> napisał w wiadomości
news:b9icgt$sii$1@inews.gazeta.pl...
> Hej !
>
> Chleb wlasnej roboty (maka zytnia pelnoziarnista, orzechy, slonecznik
> ziarenka, woda, drozdze), do tego mslo orzechowe (migdalowe) z Bioladen,
sam
> przecier, ew. sol morska, bez inkszych dodatkow i drzemik slodzony
> skoncentrowanym sokiem jablkowym.
> Monti to-to, czy nie ????
Oj... pieczywo pełnoziarniste to Monti, orzechy Monti, chleb plus dzem
również Monti, ale z tego co pamiętam to chlebek i tłuszcz dozwolony
właściwie tylko wtedy, gdy pochodzi z ryby... więc chyba "nie bardzo" ;)
> Co z makaronem razowym ???
Monti, Monti... ;)
L
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2003-05-14 19:35:32
Temat: Re: MM a sniadankonann <n...@N...gazeta.pl> wrote:
> Hej !
>
> Chleb wlasnej roboty (maka zytnia pelnoziarnista, orzechy, slonecznik
> ziarenka, woda, drozdze), do tego mslo orzechowe (migdalowe) z
> Bioladen, sam przecier, ew. sol morska, bez inkszych dodatkow i
> drzemik slodzony skoncentrowanym sokiem jablkowym.
> Monti to-to, czy nie ????
z czego sklada sie to maselko orzechowe?
chyba powinienas tez odrzucic "skoncentrowany sok jablkowy".
BTW to jest slodkie?
--
pozdr, soomal
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |