| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-03-23 18:29:57
Temat: Masa do tortu czekoladowego - pytanieWitajcie,
w najbliższy weekend chciałabym zrobic tort z masa czekoladowa, tylko
niebardzo wiem jak ja przyrzadzic. Zawsze robilam tort z lekką masą:
smietana + biala czekolada + wiórki kokosowe, a w drugiej czesci byl kajmak.
Teraz chciałabym zmienić masę na czekoladową, ale żeby byla rownie lekka jak
poprzednia.. i tu tkwi problem, czy zrobic ja z budyniu? czy moze ze
smietany tyle ze zamiast białej dodac gorzka czekolade? Moze macie jakies
pomysly, przepisy na dobry, lekki krem - bezmasłowy, bo obawiam sie że
cieżka masa i kajmak to juz bedzie za duzo ;)
Pozdrawiam
a.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |