« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-09-14 20:39:46
Temat: Juz jutroJuz jutro ukaze sie pierwszy odcinek mojej skromnej rubryki kulinarnej w
magazynie dziennika Zycie. Czekam na sugestie, choc to dopiero wstep
Czarek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-09-15 10:49:18
Temat: Re: Juz jutro
czarek <c...@z...media.pl> a écrit dans le message :
01c13d5d$1776d080$28684cd5@default...
> Juz jutro ukaze sie pierwszy odcinek mojej skromnej rubryki kulinarnej w
> magazynie dziennika Zycie. Czekam na sugestie, choc to dopiero wstep
> Czarek
Gratulacje !
Napisz na poczatek w jakiej czestotliwosci bedzie sie ukazywac Twoja rubryka
(jezeli to magazyn, to pewnie co tydzien?) i ile masz miejsca (jezeli
mozliwe, ile liter).
Czy chcesz kazdym razem podac 1 czy wiecej przepisow ?
Ps. A czy bedzie mozna znalezc ja na Internecie ? Ja tu mam dostep tylko do
"Gazety" i do "Rzeczypospolitej" (chodzi o forme drukowana, oczywiscie)
Ewa
--
Niesz !
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-15 11:08:00
Temat: Re: Juz jutroEkstra! Gratuluje! :o))))))))))))
Calkowicie przylaczam sie do prosby Ewy.
Bozenka z Wilna :o)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ICQ 81838200
http://bozena.samorzad.pw.edu.pl
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
=================================
Galeria grupy: http://www.pl-rec-kuchnia.prv.pl/
Archiwum: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
=================================
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-15 11:09:19
Temat: Re: Juz jutro
>> Juz jutro ukaze sie pierwszy odcinek mojej skromnej rubryki kulinarnej w
>> magazynie dziennika Zycie. Czekam na sugestie, choc to dopiero wstep
>> Czarek
>
Gratuluje juz oficjalnie! Tylko GDZIE ja mam to czytac???
Trzymam kciuki, na pewno recenzje beda dobre
Krysia
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-15 11:43:52
Temat: Odp: Juz jutro
Użytkownik czarek <c...@z...media.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:01c13d5d$1776d080$28684cd5@default...
> Juz jutro ukaze sie pierwszy odcinek mojej skromnej rubryki kulinarnej w
> magazynie dziennika Zycie. Czekam na sugestie, choc to dopiero wstep
Fajnie! bede czytala. To beda same przepisy czy felietony???
Kiedys pisalam do Zycia ale za poprzedniej ekipy i dalam sobie spokoj bo
(choc pisalam do magazynu) przesadzali z pogladami. teraz moj kolega tam
dostal kontrakt, bo oni na kontraktach wlasnie sa (czyli bez wierszowek).
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-15 14:41:30
Temat: Re: Juz jutroDzieki za pierwsze opinie. Teraz wlasnnie staczam walke by rubryka byla
rowniez dostepna przez siec. Adres Zycia to
www.zycie.com.pl
Jednak moja rubryka jeszcze nie jest prezentowana w sieci ale mam
obietnice, ze to sie zmieni. Kiedy nie wiem. Moja szefowa sugeruje, ze w
najblizszym czasie powinienem dostac cala kolumne i wtedy jest szansa, ze
zmiesci sie wiecej przepisow (rowniez z grupy). Jak widzicie podany przepis
jest inspirowany przepisem Grzegorza z serwisu Gotowanie to sztuka. Procz
tego od przyszlego tygodnia bedzie zagadka kulinarna (na poczatek smiesznie
latwa), potem ma byc tez poczet kucharzy i smakoszy, anegdoty kulinarne
oraz gawedy kuchenne. W najbliszszym czasie bedzie tez wywiad z kucharzem
polskiej reprezentacji w pilce noznej i wiele innych no i last but not
least tekst o naszej grupie oraz polskich stronach www poswieconych
gotowaniu. Moj mozg ma jednak ograniczona pojemnosc i jesli przychodzi wam
do glowy cos co chcielibyscie przeczytac, dajcie prosze znac
Czarek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-15 16:15:39
Temat: Re: Juz jutroczarek <c...@z...media.pl> a écrit dans le message :
01c13df4$30a94a00$13684cd5@default...
> Jednak moja rubryka jeszcze nie jest prezentowana w sieci ale mam
> obietnice, ze to sie zmieni. Kiedy nie wiem. Moja szefowa sugeruje, ze w
> najblizszym czasie powinienem dostac cala kolumne i wtedy jest szansa, ze
> zmiesci sie wiecej przepisow (rowniez z grupy). Jak widzicie podany
przepis
> jest inspirowany przepisem Grzegorza z serwisu Gotowanie to sztuka. Procz
> tego od przyszlego tygodnia bedzie zagadka kulinarna (na poczatek
smiesznie
> latwa), potem ma byc tez poczet kucharzy i smakoszy, anegdoty kulinarne
> oraz gawedy kuchenne. W najbliszszym czasie bedzie tez wywiad z kucharzem
> polskiej reprezentacji w pilce noznej i wiele innych no i last but not
> least tekst o naszej grupie oraz polskich stronach www poswieconych
> gotowaniu. Moj mozg ma jednak ograniczona pojemnosc i jesli przychodzi wam
> do glowy cos co chcielibyscie przeczytac, dajcie prosze znac
> Czarek
>
Aha, to na razie Twojej rubryki nie moge zobaczyc... A moze moglbys mi, na
priva, podeslac tekst ? (RTF, bo Ty chyba na Macu pracujesz)
Poza tym wnioskuje, z tego co piszesz, ze masz sporo miejsca. Proponuje
wiec, na przyklad, temat : "co na surowo i gdze i jak?"
I wtedy mozna mowic o :
- polskim tatarze (i o francuskim, i o roznicach pomiedzy...)
- carpaccio w rozmaitych odmanach
- ceviche Ani (mojej siostry) i, przy okazji, o gravlak skandynawskim
mozna przeslizgnac sie w stone wega i pisac o dipach do surowych warzyw
no, i eventualnie (jezeli jest jeszcze miejsce...) zakonczyc panorama
wedzonych surowych szynek z poludnia Europy (Wlochy, Francja, Iberia)
Ewa NN
--
Niesz !
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-15 17:42:38
Temat: Re: Juz jutro
> Na przyklad, temat : "co na surowo i gdze i jak?"
> I wtedy mozna mowic o :
> - polskim tatarze (i o francuskim, i o roznicach pomiedzy...)
> - carpaccio w rozmaitych odmanach
> - ceviche Ani (mojej siostry) i, przy okazji, o gravlak skandynawskim
> mozna przeslizgnac sie w stone wega i pisac o dipach do surowych warzyw
>
> no, i eventualnie (jezeli jest jeszcze miejsce...) zakonczyc panorama
> wedzonych surowych szynek z poludnia Europy (Wlochy, Francja, Iberia)
Droga Ewuniu, najbardziej mi sie podoba zdanie w ktorym mowisz "jezeli jest
jeszcze miejsce"...
Czarek ma na razie rubryke a moze i kolumne jak sam mowi, a z tym co
proponujesz mozna by cala wypelnic gazete!
Trzym kciuki za powodzenie !
--
Amicalement Paul Urstein
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |