Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Luksusowy obiad w 1 godzinę zrobiony

Grupy

Szukaj w grupach

 

Luksusowy obiad w 1 godzinę zrobiony

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-10-01 08:01:07

Temat: Luksusowy obiad w 1 godzinę zrobiony
Od: "Lilly was here" <M...@e...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

Łosoś z rusztu ( filety - skropione sokiem z cytryny, oprószone bazylią,
czosnkiem, solą, pieprzem, obłożone masłem )
Makaron trzy smakowy - 3 rodzaje spaghetti ( gotowane razem ) - zielone -
bazyliowo-czosnkowe, czerwone - peperoni, białe - zwykłe.
Sos -palce lizać - szparagowy.

Z przystawką poszedłem na łatwiznę - mieszanka chińska Frosty. Chciałem
brokuły zrobić ale nie znalazłem w sklepie :(


--
Lilly was here


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-10-01 08:35:15

Temat: Odp: Luksusowy obiad w 1 godzinę zrobiony
Od: "ulla" <u...@s...com.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik Agnieszka Jakubiec <a...@f...onet.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:9p99av$stc$...@n...tpi.pl...
> witam :-)
> 10 min - filet z indyka ponacinac w poprzek, w naciecia wlozyc plastry
> cebuli, nafaszerowac rodzynkami,
> wlozyc do winno-miodowej zalewy na dobe (ale nie trzeba)
> pozdrawiam,
> Agnieszka

To ja poproszę bardzo o przepis na tę zalewę, jeśli to nie kłopot.
bo ja niezwykle cenię sobie wszelkie zalewy i marynaty.
ula.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-10-01 09:24:23

Temat: Re: Luksusowy obiad w 1 godzinę zrobiony
Od: "Agnieszka Jakubiec" <a...@f...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

witam :-)

[..]
> palce lizać

mnie udalo sie w rownie szybko zrobic cos 'z innej beczki':

10 min - filet z indyka ponacinac w poprzek, w naciecia wlozyc plastry
cebuli, nafaszerowac rodzynkami,
wlozyc do winno-miodowej zalewy na dobe (ale nie trzeba)
50 min - piec do miekkosci miesa, usunac cebule i w jej miejsce wlazyc
plastry sera plesniowego np. d'or blue
i poczekac az sie rozleje,
podac z brukulami posypanymi resztka pokruszonego sera i reszta wina, w
ktorym sie moczylo

mnie smakowalo bardzo - gosciom takze :-))

pozdrawiam,
Agnieszka


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Rocznica (kolacja)
Tajemnica garnków.
Forma i tresc.
ciasto ze sliwkami
Przyprawiona wolowina na surowo

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »