« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-05-12 13:01:31
Temat: Re: Ruskie pierogi> Jak zrobic pierogi ruskie, zeby byly inne.
zrobic identycznie jak ruskie, tylko zamiast bialego sera dac zolty. podobno
pycha.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-05-12 17:45:57
Temat: Re: Ruskie pierogiUżytkownik rena <r...@a...net.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:3...@n...vogel.pl...
> > Jak zrobic pierogi ruskie, zeby byly inne.
>
> zrobic identycznie jak ruskie, tylko zamiast bialego sera dac zolty.
podobno
> pycha.
>
ojej...... zolty?
to moze lepiej do nalesnikow?
jakos mi to nie psuje to polonczenie...
Monika
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-05-12 21:39:31
Temat: Re: Ruskie pierogi> ojej...... zolty?
> to moze lepiej do nalesnikow?
> jakos mi to nie psuje to polonczenie...
ci co jedli mowia, ze dobre. ja nie probowalam, ale kocham i ziemniaki i ser
zolty, wiec mysle, ze by mi smakowalo.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-05-13 22:22:20
Temat: Re: Ruskie pierogi> ojej...... zolty?
> to moze lepiej do nalesnikow?
> jakos mi to nie psuje to polonczenie...
tu jest przepis na te pierogi:
http://puszkkka.spinacz.pl/przepis.php3?id=1865
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-05-14 06:59:30
Temat: Odp: Ruskie pierogi
Użytkownik maua piegowata <m...@b...artcom.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych:
> >
> > zrobic identycznie jak ruskie, tylko zamiast bialego sera dac zolty.
> podobno
> > pycha.
> >
> ojej...... zolty?
> to moze lepiej do nalesnikow?
> jakos mi to nie psuje to polonczenie...
>
> Monika
>
Jadłam z zółty - potwierdzam, że są pycha.
Pozdrawiam,
Ola
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-05-14 08:40:17
Temat: Re: Ruskie pierogirena zechciales(as) wyrazic swoje zdanie :
>> ojej...... zolty?
>> to moze lepiej do nalesnikow?
>> jakos mi to nie psuje to polonczenie...
>
> tu jest przepis na te pierogi:
> http://puszkkka.spinacz.pl/przepis.php3?id=1865
>
>
>
Przepis przeczytalem, i juz jestem glodny. Jak wroce do domu to zaczynam
pichcic.
Pozdrawiam,
Wojtek B.
--
"Niezbyt madre pytania oczekuja madrej odpowiedzi...."
w...@i...prv.pl
http://www.instalacje.prv.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-05-14 12:46:19
Temat: Re: Ruskie pierogi
Użytkownik "rena" <r...@a...net.pl> napisał w wiadomości
news:3aff0891@news.vogel.pl...
> > ojej...... zolty?
> > to moze lepiej do nalesnikow?
> > jakos mi to nie psuje to polonczenie...
>
> tu jest przepis na te pierogi:
> http://puszkkka.spinacz.pl/przepis.php3?id=1865
Czasem robię pierogi, jak mnie najdzie, ale że to czasochłonne, to robię też
pierogi na skróty - farsz jak na pierogi kładę na naleśniki, takie krokiety
z pierogowym farszem.
Robiłam już tak z farszem do ruskich, teraz spróbuję z tą wersją - z żółtym
serem.
serdecznie pozdrawiam
Basia
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-05-14 16:23:34
Temat: Re: Ruskie pierogi> Jadłam z zółty - potwierdzam, że są pycha.
mi sie wydaje, ze wszystko z serem zoltym jest pycha, tylko dlaczego to
cholerstwo takie kaloryczne?!!!
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |