Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Odp: jak się robi KOGIEL MOGIEL

Grupy

Szukaj w grupach

 

Odp: jak się robi KOGIEL MOGIEL

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2000-01-08 18:04:51

Temat: Odp: jak się robi KOGIEL MOGIEL
Od: "Marcin" <m...@k...net.pl> szukaj wiadomości tego autora

pomoze, nawet na pewno. zoltko utrzec z dwoma lyzkami cukru, az stanie sie
prawie biale. dodac kropelke cytryny. pycha i pomaga na stany zapalne gardla
Użytkownik Marcin Górnik <m...@r...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:yNBd4.29864$N...@n...tpnet.pl...
> Mój syn bardzo kaszle, może to mu pomoże?
>
>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2000-01-10 21:29:56

Temat: Re: Odp: jak się robi KOGIEL MOGIEL
Od: Gosia <g...@p...fm> szukaj wiadomości tego autora

"Marcin" <m...@k...net.pl> napisał(a):

>pomoze, nawet na pewno. zoltko utrzec z dwoma lyzkami cukru, az stanie sie
>prawie biale. dodac kropelke cytryny. pycha i pomaga na stany zapalne gardla
>Użytkownik Marcin Górnik <m...@r...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
>napisał:yNBd4.29864$N...@n...tpnet.pl...
>> Mój syn bardzo kaszle, może to mu pomoże?
Po tych waszych postach zachcialo mi sie kogla-mogla (pamietam, jak sie to
kiedys jadalo...). Ale co z salmonella? Nie ma ryzyka?

Gosia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-01-10 21:56:33

Temat: Re: jak się robi KOGIEL MOGIEL
Od: "Przemyslaw Koziarski" <p...@k...net.pl> szukaj wiadomości tego autora

Ale co z salmonella? Nie ma ryzyka?
>
> Gosia
>

Umyj porzadnie jajka w cieplej wodzie z jakims plynem antybakteryjnym. Poza
tym, nawet jezeli rozbijesz jajko i bakterie przedostana sie do zoltka i
zjesz to od razy, to doroslej osobie nie powinno zaszkodzic. Niebezpieczne
jest dopiero wtedy, jak polezy troche i bakterie rozmnoza sie do takiej
ilosci, ktora juz bedzie niebezpieczna dla organizmu.

Przemyslaw Koziarski


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-01-10 21:56:33

Temat: Re: jak się robi KOGIEL MOGIEL
Od: "Przemyslaw Koziarski" <p...@k...net.pl> szukaj wiadomości tego autora

Ale co z salmonella? Nie ma ryzyka?
>
> Gosia
>

Umyj porzadnie jajka w cieplej wodzie z jakims plynem antybakteryjnym. Poza
tym, nawet jezeli rozbijesz jajko i bakterie przedostana sie do zoltka i
zjesz to od razy, to doroslej osobie nie powinno zaszkodzic. Niebezpieczne
jest dopiero wtedy, jak polezy troche i bakterie rozmnoza sie do takiej
ilosci, ktora juz bedzie niebezpieczna dla organizmu.

Przemyslaw Koziarski


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Re: Może ktoś wie......
Re: jak się robi KOGIEL MOGIEL
Propozycja nowej grupy: pl.rec.kuchnia.wegetaria nska
Re: Pepsi lub Coca-cola inna jest w USA?
Re: TIRAMISU - prosba o przepis !!!

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »