| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-02-04 11:35:33
Temat: Re: OstatkiWaldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de> wrote:
>he he,
>ja zrobię!
>
>Bierzesz słoninę, tą tłustą, kroisz w plasterki, robisz z tego faworki i
>smażysz w głębokim tłuszczu.
..i nie zapomnij koniecznie jak jeszcze ciepłe posypać dużą
porcją cukru pudru...
AgataW.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-02-04 11:46:01
Temat: Re: Ostatki
>>he he,
>>ja zrobi?!
>>
>>Bierzesz s?onin?, t? t?ust?, kroisz w plasterki, robisz z tego faworki i
>>sma?ysz w g??bokim t?uszczu.
>
>..i nie zapomnij koniecznie jak jeszcze ciep?e posypa? du??
>porcj? cukru pudru...
>
>AgataW.
jak dla mnie to moze posypac (gesto/suto) smazonym jajkiem. moze
byc z cebula, byle nie slodka
oczyma wyobrazni zobaczylam te faworki i jestem w tej sekundzie
gotowa zapakowac paszport i leciec do Waldka na faworki!
chodze od rana i jem i ciagle to nie jest TO...moze ostatnie
flaki otworze
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-04 12:09:40
Temat: Re: Ostatki
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:dvss5ukcjcgblsrdajj7j9v716pa86v42o@4ax.com...
>
> >>he he,
> >>ja zrobi?!
> >>
> >>Bierzesz s?onin?, t? t?ust?, kroisz w plasterki, robisz z tego faworki i
> >>sma?ysz w g??bokim t?uszczu.
> >
> >..i nie zapomnij koniecznie jak jeszcze ciep?e posypa? du??
> >porcj? cukru pudru...
> >
> >AgataW.
>
> jak dla mnie to moze posypac (gesto/suto) smazonym jajkiem. moze
> byc z cebula, byle nie slodka
> oczyma wyobrazni zobaczylam te faworki i jestem w tej sekundzie
> gotowa zapakowac paszport i leciec do Waldka na faworki!
No prosze! I juz mam przepis na faworki ze sloninki ;-)))
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-04 18:16:27
Temat: Re: OstatkiOn Mon, 04 Feb 2002 12:31:15 +0100, Waldemar Krzok
<w...@z...fu-berlin.de> wrote:
>
>Bierzesz słoninę, tą tłustą, kroisz w plasterki, robisz z tego faworki i
>smażysz w głębokim tłuszczu.
>
>Waldek
Prawie jak chicharrones - meksykanski przysmak - skora ze swyni
smazona w glebokim tluszczu...
Art(Gruby).
A myth is a female moth.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-04 18:17:40
Temat: Re: OstatkiOn Mon, 4 Feb 2002 13:09:40 +0100, "Joanna Duszczynska"
<j...@p...onet.pl> wrote:
>
>No prosze! I juz mam przepis na faworki ze sloninki ;-)))
Eeee... opatentowane dawno temu...
Art(Gruby)
Abyssus abyssum invocat.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-04 20:00:57
Temat: Re: Ostatki
>>Bierzesz s?onin?, t? t?ust?, kroisz w plasterki, robisz z tego faworki i
>>sma?ysz w g??bokim t?uszczu.
>>
>>Waldek
>
>Prawie jak chicharrones - meksykanski przysmak - skora ze swyni
>smazona w glebokim tluszczu...
>
>
>Art(Gruby).
>A myth is a female moth.
a w slodkim ciescie ono? Bo wtedy by bylo jak ten przysmak
wlochaty, co mi na sztorc w gardle stanal w Nigerii na przyjeciu
u alhajego
Krysia- jeszcze czuje te szczecine...
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-04 20:14:19
Temat: Re: OstatkiOn Mon, 04 Feb 2002 20:00:57 +0000, Krysia Thompson
<K...@h...fsnet.co.uk> wrote:
>
>
>a w slodkim ciescie ono? Bo wtedy by bylo jak ten przysmak
>wlochaty, co mi na sztorc w gardle stanal w Nigerii na przyjeciu
>u alhajego
>
>Krysia- jeszcze czuje te szczecine...
>K.T. - starannie opakowana
Nie bez ciasta , sama skora i troszke tluszczu co pod nia...sa dwie
wersje 1) naturaln ; 2) ostra ze pysk wykreca na druga strone - te to
lubie ze smietana kwasna jako dip... co do szczeciny - rzadko , prawie
wcale, natomiast niebieska pieczatka weteryniarza dodaje kolorkow
specjalnie w wersji ostrej ktora jest czerwona...;-)))))
Art(Gruby)
Abyssus abyssum invocat.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-05 11:50:32
Temat: Re: Ostatki
Użytkownik "Art(Gruby)" <j...@p...net> napisał w wiadomości
news:1ojt5usj93ticnk6jh6qp6mg60g9koahh8@4ax.com...
>
> Prawie jak chicharrones - meksykanski przysmak - skora ze swyni
> smazona w glebokim tluszczu...
>
>
> Art(Gruby).
> A myth is a female moth.
Czy to znaczy, że jak piekę prosiaka na rożnie, to jest on pokryty
faworkami ??
Bo lubię opiec go na chrupiąco ;-))
pozdr.Alex
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-05 20:23:59
Temat: Re: OstatkiOn Tue, 5 Feb 2002 12:50:32 +0100, Aleksander Kłosiewicz
<s...@w...pl> wrote:
>
>Czy to znaczy, że jak piekę prosiaka na rożnie, to jest on pokryty
>faworkami ??
>Bo lubię opiec go na chrupiąco ;-))
>pozdr.Alex
Podazajac tym tokiem myslowym - jak najbardziej!!! ;-)))))
Art(Gruby)
Abyssus abyssum invocat.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |