Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Ostatki

Grupy

Szukaj w grupach

 

Ostatki

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-02-04 11:35:33

Temat: Re: Ostatki
Od: AgataW <a...@g...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de> wrote:
>he he,
>ja zrobię!
>
>Bierzesz słoninę, tą tłustą, kroisz w plasterki, robisz z tego faworki i
>smażysz w głębokim tłuszczu.

..i nie zapomnij koniecznie jak jeszcze ciepłe posypać dużą
porcją cukru pudru...

AgataW.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-02-04 11:46:01

Temat: Re: Ostatki
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora


>>he he,
>>ja zrobi?!
>>
>>Bierzesz s?onin?, t? t?ust?, kroisz w plasterki, robisz z tego faworki i
>>sma?ysz w g??bokim t?uszczu.
>
>..i nie zapomnij koniecznie jak jeszcze ciep?e posypa? du??
>porcj? cukru pudru...
>
>AgataW.

jak dla mnie to moze posypac (gesto/suto) smazonym jajkiem. moze
byc z cebula, byle nie slodka
oczyma wyobrazni zobaczylam te faworki i jestem w tej sekundzie
gotowa zapakowac paszport i leciec do Waldka na faworki!

chodze od rana i jem i ciagle to nie jest TO...moze ostatnie
flaki otworze

Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-02-04 12:09:40

Temat: Re: Ostatki
Od: "Joanna Duszczynska" <j...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:dvss5ukcjcgblsrdajj7j9v716pa86v42o@4ax.com...
>
> >>he he,
> >>ja zrobi?!
> >>
> >>Bierzesz s?onin?, t? t?ust?, kroisz w plasterki, robisz z tego faworki i
> >>sma?ysz w g??bokim t?uszczu.
> >
> >..i nie zapomnij koniecznie jak jeszcze ciep?e posypa? du??
> >porcj? cukru pudru...
> >
> >AgataW.
>
> jak dla mnie to moze posypac (gesto/suto) smazonym jajkiem. moze
> byc z cebula, byle nie slodka
> oczyma wyobrazni zobaczylam te faworki i jestem w tej sekundzie
> gotowa zapakowac paszport i leciec do Waldka na faworki!

No prosze! I juz mam przepis na faworki ze sloninki ;-)))
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-02-04 18:16:27

Temat: Re: Ostatki
Od: "Art(Gruby)" <j...@p...net> szukaj wiadomości tego autora

On Mon, 04 Feb 2002 12:31:15 +0100, Waldemar Krzok
<w...@z...fu-berlin.de> wrote:


>
>Bierzesz słoninę, tą tłustą, kroisz w plasterki, robisz z tego faworki i
>smażysz w głębokim tłuszczu.
>
>Waldek

Prawie jak chicharrones - meksykanski przysmak - skora ze swyni
smazona w glebokim tluszczu...


Art(Gruby).
A myth is a female moth.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-02-04 18:17:40

Temat: Re: Ostatki
Od: "Art(Gruby)" <j...@p...net> szukaj wiadomości tego autora

On Mon, 4 Feb 2002 13:09:40 +0100, "Joanna Duszczynska"
<j...@p...onet.pl> wrote:



>
>No prosze! I juz mam przepis na faworki ze sloninki ;-)))

Eeee... opatentowane dawno temu...
Art(Gruby)
Abyssus abyssum invocat.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-02-04 20:00:57

Temat: Re: Ostatki
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora


>>Bierzesz s?onin?, t? t?ust?, kroisz w plasterki, robisz z tego faworki i
>>sma?ysz w g??bokim t?uszczu.
>>
>>Waldek
>
>Prawie jak chicharrones - meksykanski przysmak - skora ze swyni
>smazona w glebokim tluszczu...
>
>
>Art(Gruby).
>A myth is a female moth.


a w slodkim ciescie ono? Bo wtedy by bylo jak ten przysmak
wlochaty, co mi na sztorc w gardle stanal w Nigerii na przyjeciu
u alhajego

Krysia- jeszcze czuje te szczecine...
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-02-04 20:14:19

Temat: Re: Ostatki
Od: "Art(Gruby)" <j...@p...net> szukaj wiadomości tego autora

On Mon, 04 Feb 2002 20:00:57 +0000, Krysia Thompson
<K...@h...fsnet.co.uk> wrote:


>
>
>a w slodkim ciescie ono? Bo wtedy by bylo jak ten przysmak
>wlochaty, co mi na sztorc w gardle stanal w Nigerii na przyjeciu
>u alhajego
>
>Krysia- jeszcze czuje te szczecine...
>K.T. - starannie opakowana

Nie bez ciasta , sama skora i troszke tluszczu co pod nia...sa dwie
wersje 1) naturaln ; 2) ostra ze pysk wykreca na druga strone - te to
lubie ze smietana kwasna jako dip... co do szczeciny - rzadko , prawie
wcale, natomiast niebieska pieczatka weteryniarza dodaje kolorkow
specjalnie w wersji ostrej ktora jest czerwona...;-)))))

Art(Gruby)
Abyssus abyssum invocat.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-02-05 11:50:32

Temat: Re: Ostatki
Od: Aleksander Kłosiewicz <s...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Art(Gruby)" <j...@p...net> napisał w wiadomości
news:1ojt5usj93ticnk6jh6qp6mg60g9koahh8@4ax.com...
>
> Prawie jak chicharrones - meksykanski przysmak - skora ze swyni
> smazona w glebokim tluszczu...
>
>
> Art(Gruby).
> A myth is a female moth.

Czy to znaczy, że jak piekę prosiaka na rożnie, to jest on pokryty
faworkami ??
Bo lubię opiec go na chrupiąco ;-))
pozdr.Alex

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-02-05 20:23:59

Temat: Re: Ostatki
Od: "Art(Gruby)" <j...@p...net> szukaj wiadomości tego autora

On Tue, 5 Feb 2002 12:50:32 +0100, Aleksander Kłosiewicz
<s...@w...pl> wrote:


>
>Czy to znaczy, że jak piekę prosiaka na rożnie, to jest on pokryty
>faworkami ??
>Bo lubię opiec go na chrupiąco ;-))
>pozdr.Alex

Podazajac tym tokiem myslowym - jak najbardziej!!! ;-)))))

Art(Gruby)
Abyssus abyssum invocat.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Gdzie w Wawie można teraz kupić makutrę?
makaron szpikanowy - co do niego?
Gary z Telezakupów Mango?
angielskie herbatki w marks & spencer
gdzie w wwie kupie prawdziwy starty parmezan?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »