Data: 2010-01-05 15:51:23
Temat: PARCHATA TOLERANCJA
Od: "Prawusek" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
From: "betonowy janusz" <b...@b...pl>
Subject: Re: Pasteryzacja sosu czosnkowego
Date: 5 stycznia 2010 15:40
Prawusek pisze:
> "vcore" <mail*wytnij*@vcore.pl> wrote in message
> news:hhv2e0$nm9$1@inews.gazeta.pl...
>> Zrobiłem przez "przypadek" prawie 2 litry sosu czosnkowego, i jest to
> jednak stanowczo za dużo nawet
>> do spożycia przez miesiąc, nie chciał bym się więc zepsuło bo pewnie do
do
> końca lutego postoi - wie
>> ktoś może jak przeprowadzić pasteryzacje takiego produktu? A może jest
> jakieś inne wyjście ? W
>> lodówce mam 2°C
>
> Zanieś do synagogi albo GWna.
>
>
potrafisz sklecić post bez nienawiści antysemito?
BTW, poszło do abuse, wypierdolą cie z tej neostrady na zawsze
|