Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia PODZIĘKOWANIE ZA PRZEPIS NA PIZZE

Grupy

Szukaj w grupach

 

PODZIĘKOWANIE ZA PRZEPIS NA PIZZE

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-06-26 07:48:41

Temat: PODZIĘKOWANIE ZA PRZEPIS NA PIZZE
Od: "Marcin" <s...@t...pl> szukaj wiadomości tego autora

Zrobiłem PIZZE wg. Przepisu który dostałem w tej Grupie PIZZA jest naprawdę
dobra , najlepsze ciasto jakie udało mi się zrobić .

DZIĘKI

Podziękowanie kieruję do Grzegorza Ostrowskiego
Gratuluję przepisu.

POZDRAWIAM WSZYSTKICH
MARCIN

NR Gadu-Gadu 1088506


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-06-26 07:53:36

Temat: Re: PODZIĘKOWANIE ZA PRZEPIS NA PIZZE
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Wed, 26 Jun 2002 09:48:41 +0200, "Marcin" <s...@t...pl>
wrote:

>Zrobiłem PIZZE wg. Przepisu który dostałem w tej Grupie PIZZA jest naprawdę
>dobra , najlepsze ciasto jakie udało mi się zrobić .
>
>DZIĘKI
>
>Podziękowanie kieruję do Grzegorza Ostrowskiego
>Gratuluję przepisu.
>
>POZDRAWIAM WSZYSTKICH
> MARCIN
>
>NR Gadu-Gadu 1088506
>


rany! ale kuluralny czlowiek!!! zostan, zostan!!!!!! jak tu
ludzie wpadaja po przepis na pizze/ skrzydelka/golonke to to jest
w trybie - przepis prosze, albo im sie leje pomyje na glowe, albo
litosciwa osoba rzuca padline na pozarcie, osoba nie wiadomo czy
czytala wskazowki czy nie, puf! znika......a Ty...ech, ulan
prawdziwy ;))))

Trysia
K.T. - starannie opakowana


-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-06-26 08:22:36

Temat: Re: PODZIĘKOWANIE ZA PRZEPIS NA PIZZE
Od: "Extra Virgine" <e...@N...poczta.gazeta.pl> szukaj wiadomości tego autora

Marcin <s...@t...pl> napisał(a):

> Podziękowanie kieruję do Grzegorza Ostrowskiego
> Gratuluję przepisu.

Heja!
Bardzo się cieszę, ze wyszło i smakowało!
:-))))
Jak masz ochotę na jeszcze jakis fajowy pomysł na smakowite jedzenie, to
zapraszam na moją stronkę.

pozdr,
grzesio [nudny vel Grzegorz Ostrowski]

--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-06-26 09:30:46

Temat: Re: PODZIĘKOWANIE ZA PRZEPIS NA PIZZE
Od: maniek <z...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora

a jaki adres tejze, jesli mozna przy okazji... :)
dziekuje, pozdrawiam
maniek

Extra Virgine napisał(a):
>
> Marcin <s...@t...pl> napisał(a):
>
> > Podziękowanie kieruję do Grzegorza Ostrowskiego
> > Gratuluję przepisu.
>
> Heja!
> Bardzo się cieszę, ze wyszło i smakowało!
> :-))))
> Jak masz ochotę na jeszcze jakis fajowy pomysł na smakowite jedzenie, to
> zapraszam na moją stronkę.
>
> pozdr,
> grzesio [nudny vel Grzegorz Ostrowski]
>
> --
> Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-06-26 09:50:06

Temat: Re: PODZIĘKOWANIE ZA PRZEPIS NA PIZZE
Od: "Extra Virgine" <e...@N...poczta.gazeta.pl> szukaj wiadomości tego autora

maniek <z...@i...pl> napisał(a):

> a jaki adres tejze, jesli mozna przy okazji... :)

A tak zupełnie przy okazji, bez żadnych zobowiązań: http://www.mniammniam.pl
[teraz na pewno się uda!!!].

pozdr,
grzesio [nudny vel Grzegorz Ostrowski]

--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-06-26 11:19:13

Temat: Re: PODZIĘKOWANIE ZA PRZEPIS NA PIZZE
Od: Krystyna Chiger <k...@p...pl> szukaj wiadomości tego autora

Extra Virgine napisal:

> A tak zupełnie przy okazji, bez żadnych zobowiązań: http://www.mniammniam.pl
> [teraz na pewno się uda!!!].

No to teraz jeszcze umieść adres strony w swojej sygnaturce,
i nie będziesz musiał za każdym razem zapraszać na stronę,
tylko wystarczy poinformować o nowościach :-)

Krycha


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

szukam przepisu na pachnacego kurczaka
niesamowite...
Chrzan z zurawinami - do czego?
Mlles Niesz! co to byl za rum?
Podpalamy banany (P) (fr) - "Banana Foster"

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »