Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pasztet z kurek

Grupy

Szukaj w grupach

 

Pasztet z kurek

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-11-11 22:38:30

Temat: Re: Pasztet z kurek
Od: "Art(Gruby)" <j...@p...net> szukaj wiadomości tego autora

On Mon, 11 Nov 2002 22:04:06 +0100, "Jerzy" <0...@m...pl> wrote:


>Wy tu sobie zarty uprawiacie, a u nas sa i karczochy i topinambur
>(zapraszam na pl.rec.ogrody) i jedne sie je a drugie racej z zadka.
>
>A to o co Magda pytala, to raczej potrawa bez tluszczu.
>;-)
>--
>Pozdr. Jerzy Nowak
>
>"Learn the rules. Then break some."

Do sklepu idziesz i o topinambur prosisz ???
Hmmmm ....
;->>


Art(Gruby).

Abyssus abyssum invocat.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-11-11 23:38:16

Temat: Re: Pasztet z kurek
Od: "Jerzy" <0...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

> Do sklepu idziesz i o topinambur prosisz ???
> Hmmmm ....
> ;->>

A pani mówi, a rosnie tam za zalomem, niech pan sobie wykopie.
;-)))
--
Pozdr. Jerzy Nowak

"Learn the rules. Then break some."



--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-11-11 23:41:19

Temat: Re: Pasztet z kurek
Od: "Jerzy" <0...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

> >A karczochy? Są wspaniałe, tyle, że uciążliwe w chodowli, i dlatego
cena
> >wysoka.
> Uciazliwe w czym ????
> ;->>>>
> Rzyczliwy.

No trzeba je wysiac w odpowiednim momencie w odpowiednim klimacie.
Topinambur sam sie wysiewa.
;-)))
Zyczliwy, Jerzy.



--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-11-12 09:13:58

Temat: Re: Pasztet z kurek
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@o...com> napisał w wiadomości
news:3DCC76FD.DC0365B3@olypen.com...
> 6 plasterkow boczku

wędzony, czy surowy?

A tak w ogóle to bardzo intuicyjny ten przepis... Jak mi kurki nie podejdą
pod łapki, to zrobię z pieczarek (ta natka doskonale pasuje), albo z
boczniaków.
Dzięki.
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-11-12 18:00:22

Temat: Re: Pasztet z kurek
Od: Magdalena Bassett <m...@o...com> szukaj wiadomości tego autora



"Joanna Duszczyńska" wrote:
>
> Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@o...com> napisał w wiadomości
> news:3DCC76FD.DC0365B3@olypen.com...
> > 6 plasterkow boczku
>
> wędzony, czy surowy?

wedzony.

>
> A tak w ogóle to bardzo intuicyjny ten przepis... Jak mi kurki nie podejdą
> pod łapki, to zrobię z pieczarek (ta natka doskonale pasuje), albo z
> boczniaków.

Ja regulowalam ilosc wody, ktora grzyby z siebie wypuszczaja dodatkiem
suchej tartej bulki. Mysle, ze do pieczarek czy boczniakow trzeba by
dodac jej wiecej, bo te sa bardziej "mokre" w obrobce, niz kurki. Ale,
jak piszesz, jest to przepis intuicyjny, wiec dostosuj go wedle uznania.

pozdrowienia z krainy teczy
Magdalena Bassett
Dzis od rana tecze sie pokazuja na niebie, co chwila znikaja i znow sie
pojawiaja, niektore pojedyncze, niektore podwojne.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

puchata pianka z ekspresu?
Maszyba\\na do lodow
Menu na wesele
KFC
sajgonki

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »