« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-12-16 13:26:34
Temat: Peklowanie szynki - jaka metode wybrac?
Czy moglibyscie polecic mi jakis sposob peklowania szynki? Przepisy znam,
naczytalem sie archiwum i roznych stron, ale nigdy sam tego nie robilem i
nie potrafie zdecydowac, jaka metoda najlepiej nada sie dla ok. 3 kg
szynki, ktora ma zostac nastepnie upieczona i podawana na zimno. Przede
wszystkim - peklowac tydzien, czy dluzej?
--
pozdrawiam
Maciek
"Oh gimme, gimme, gimme a beer after midnight"
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-12-16 14:52:32
Temat: Re: Peklowanie szynki - jaka metode wybrac?
Uzytkownik "Maciek" <d...@p...onet.pl> napisal w wiadomosci
news:mcb2h0yhgeq8.j19qaox8jizf.dlg@40tude.net...
>
> Czy moglibyscie polecic mi jakis sposob peklowania szynki? Przepisy znam,
> naczytalem sie archiwum i roznych stron, ale nigdy sam tego nie robilem i
> nie potrafie zdecydowac, jaka metoda najlepiej nada sie dla ok. 3 kg
> szynki, ktora ma zostac nastepnie upieczona i podawana na zimno. Przede
> wszystkim - peklowac tydzien, czy dluzej?
>
>
>
Pozczytalem kiedys pare starych ksiazek kucharskich i
okazalo sie ze peklowac trzeba dosc dlugo...
tak ze owszem swinka byla bita na Boze Narodzenie..
ale szyneczka byla dopiero na Wielkanoc..
Marek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |