Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pieczeń rzymska

Grupy

Szukaj w grupach

 

Pieczeń rzymska

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-01-18 12:46:06

Temat: Pieczeń rzymska
Od: "Puszka" <p...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

zrobiłem wczoraj i wyszła wspaniale
przesyłam przepis

500g miesa mielonego
1 Fix do kotletów mielonych
1 gruby por (biala czensc)
2 frankwuterki
2 plastry zółtego sera
4 plastry wedzonego boczku

Fikz jak w przepisie na opakowaniu polaczyc z miesem mielonym. Por oczyscic
gotowac 10 min w osolonej wodzie, ostudzić.
Por owinąc boczkiem a kielbaski serem.
z miesa uformowac prostokąt a na nim ułozyc por z boczkiem i kiełbaski z
serem. dołożyc miesa i uformowac pieczeń. przełożyc do formy i zapiekac w
200 st. przez 50 min.

polecam
Puszka


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Re: Najpierw Popielec
Re: Strogonof
Re: Ptysie z nadzieniem wytrawnym - pytanie
Re: Racuchy
Re: Szynka wolowa - gdzie w Warszawie?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »