| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-10-02 14:59:44
Temat: Pieczywo czosnkoweKto z grupowiczów zna tajemnicę pysznego pieczywa czonkowego podawanego jako
przystawka w wielu restauracjach
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-10-02 15:14:02
Temat: Re: Pieczywo czosnkowe
Użytkownik "Janek Kowalski" <l...@k...net.pl> napisał w wiadomości
news:9pckpt$gp1$1@news.tpi.pl...
> Kto z grupowiczów zna tajemnicę pysznego pieczywa czonkowego podawanego
jako
> przystawka w wielu restauracjach
Posmarować masłem czosnkowym obustronnie, na wierzch nasypać ociupinę sera
żółtego startego na grubej tarce. Zapiec na ruszcie piekarnika...
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-10-02 19:22:18
Temat: Re: Pieczywo czosnkowe
>
> Posmarować masłem czosnkowym obustronnie, na wierzch nasypać ociupinę sera
> żółtego startego na grubej tarce. Zapiec na ruszcie piekarnika...
> --
> Joanna
Proste, a jakie pyyyyszne, szczególnie jako dodatek do sałatki. Mmmmm.
Nie powinnam czytac tej grupy, bo za kazdym razem robie sie glodna i
podswiadomie placze sie wokol lodówki :)
Pozdr. Marta
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-10-02 20:24:31
Temat: Re: Pieczywo czosnkoweNa szybko dla gosci mieszalam oliwe z czosnkiem,
z.prowansalskimi i tym mazidlem 'glaskalam' malenkie
kromeczki. Na wierzch odrobina zoltego sera na na koniec..
do cieplych polwytrawne wino i pochwaly :)))
Robi sie blyskawicznie.
Castle
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |