| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2008-04-06 09:13:12
Temat: Pierogi na parzeJak gotować pierogi na parze.
Prubowałem naczyniu do tego przystosowanym (jeden na drugim) i się
posklejały.
--
Pozdrawiam Adam
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2008-04-06 09:27:43
Temat: Re: Pierogi na parzeShivman napisał(a):
> Jak gotować pierogi na parze.
> Prubowałem naczyniu do tego przystosowanym (jeden na drugim) i się
> posklejały.
Twoja stara ma posklejanego pieroga
--
Posted via a free Usenet account from http://www.teranews.com
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2008-04-06 14:48:07
Temat: Re: Pierogi na parzeOn 6 Kwi, 15:15, JaMyszka <f...@g...com> wrote:
> Uwaga!
> Profil tego jegomościa mówi o tylko o dwóch wpisach bez podanej daty.
> Charakterystyka postu:
> Path: g2news1.google.com!news4.google.com!feeder1-2.proxad
.net!
> proxad.net!feeder1-1.proxad.net!club-internet.fr!fee
dme-
> small.clubint.net!aioe.org!not-for-mail
> From: Andrzej <a...@g...com>
> Newsgroups: pl.rec.kuchnia
> Subject: Re: Pierogi na parze
> Date: Sun, 06 Apr 2008 11:28:03 +0200
> Organization: Aioe.org NNTP Server
> Lines: 10
> Message-ID: <fta531$hoi$1@aioe.org>
> References: <fta2cl$gp0$1@node1.news.atman.pl>
> NNTP-Posting-Host: 5g+3JxhjCYeR+FCylEQU+g.user.aioe.org
> Mime-Version: 1.0
> Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
> Content-Transfer-Encoding: 8bit
> X-Complaints-To: a...@a...org
> In-Reply-To:
> User-Agent: Thunderbird 2.0.0.12 (Windows/20080213)
>
> Jeśli ktoś chce, to niech ryzykuje kliknięcie na linka.
> Ale jest mocne podejrzenie, że dał go g*wnomózgowiec!
>
> --
> Pozdrawiam :)
> JMhttp://www.bykom-stop.avx.pl/index.html
> Bezpieczny wolontariat (Nobel?): http://www.zwijaj.pl/
Witam!
Dokładnie! To moi przesladowcy - parchawce.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2008-04-06 19:32:15
Temat: Re: Pierogi na parzePanslavista pisze:
> Shivman napisał(a):
>
>> Jak gotować pierogi na parze.
>> Prubowałem naczyniu do tego przystosowanym (jeden na drugim) i się
>> posklejały.
>
> Twoja stara ma posklejanego pieroga
ale nie jest tak żle bo jak sie naciśnie, to białe nadzienie wypływa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2008-04-06 19:33:32
Temat: Re: Pierogi na parzePanslavista pisze:
> Shivman napisał(a):
>
>> Jak gotować pierogi na parze.
>> Prubowałem naczyniu do tego przystosowanym (jeden na drugim) i się
>> posklejały.
>
> Twoja stara ma posklejanego pieroga
ale nie jest tak żle bo jak sie naciśnie, to białe nadzienie wypływa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |